SWISS INSIDER

A 3 legjobb ránctalanító kezelés, amely bizonyítottan működik!

Korábban az arcplasztika volt az egyetlen lehetőség a ráncok és a megereszkedett bőr kezelésére. Ez az eljárás nemcsak költséges, hanem invazív, műtétet és jó sok felépülési időt igényel. Manapság az embereknek sokkal több lehetőségük van az öregedésgátló eljárások terén.

 

Ami a bőr feszesítését és a ráncok csökkentését illeti, íme három legjobb eljárás, amelyek kiváló eredményeket hozhatnak.

Hogyan feszesítheti a bőrt és simíthatja ki a ráncokat?

Ezen módszerek közül sok olyan technológiát alkalmaz, mint a lézer, a fényterápia, a hő és más eszközök, hogy ösztönözzék több kollagén és elasztin termelését, vagy elősegítsék a keringést.

Lézeres felületkezelés

A lézerterápia csökkentheti a ráncok megjelenését, kisimítja a bőr textúráját, és bizonyos feszesítő előnyöket biztosít. Serkenti a kollagén termelődését és friss, ragyogó fényt kölcsönöz a bőrnek.

 

A lézeres kezelések intenzitása változó, és az utóhatások gyakran napégésnek tűnnek. Van felépülési idő, és a bőr a kezelés után napokig vagy akár hetekig is hámlódhat. Általában azt tanácsolják, hogy egy-négy kezelést végezzenek, egymástól bizonyos idő múltán.

 

A különböző kezelések költsége többszárezer forintig terjedhet.

Rádiófrekvenciás terápia

Az RF terápiák rádiófrekvenciát használnak a kollagéntermelés serkentésére, a zsírbontásra és a bőr regenerálására. Ezek az eljárások általában többe kerülnek, mint a fenti eljárások, és jó eredménnyel büszkélkedhetnek. Sok esetben van legalább egy hét felépülési idő, és bár egy biztonságos és enyhén invazív eljárás, van némi esély égési sérülésekre, hegesedésre vagy egyéb problémákra.

 

Ezek a kezelések több száezer forintba is kerülhetnek a klinikától és a lakóhelytől függően.

Mikrotűzés

A mikrotűs kezelések egy minimálisan invazív öregedésgátló kezelés, amely serkenti a kollagén termelődését. Az eljárás enyhén kényelmetlen, de általában kevesebb felépülési időt igényel, mint a lézeres kezelés.

 

Az eredmények teljes látványossága időbe telik, és általában többszöri kezelésre van szükség. A hatás simább, ragyogóbb bőr, a finom ráncok csökkenése, idővel a bőr feszesítése. Az eredmények általában kevésbé drámaiak, mint más kezeléseknél.

 

Számíthat arra, hogy kezelésenként több tízezer forintnyi összeget kell fizetnie.

Mi a helyzet az otthoni bőrfeszesítéssel?

Van bármilyen mód arra, hogy otthon simább, feszesebb bőrt kapjunk? Van-e mód a ráncok kezelésére és megelőzésére anélkül, hogy több százezer forintot költenénk egy eljárás elvégzésére?

 

Igen, vannak olyan módszerek, amelyekkel ilyen eredményeket érhet el otthon.

 

Az olyan termékek, mint a Swiss Power Arc és Nyak Eszköz A Mikrokeringésért, ideális otthoni kezelésként, amelyek biztonságosan, hatékonyan és nem egy vagyonba kerülő módon segítenek megfiatalítani a bőrt.

 

Az Arc és Nyak Eszköz hőt, vibrációt és masszázst használ annak érdekében, hogy a bőr jobban felszívja az öregedésgátló szérumokat és egyéb termékeket, miközben serkenti a keringést és javítja a bőr tónusát, textúráját és feszességét.

 

Ez a legolcsóbb módszer is az összes közül, ahol kevesebb, mint 16 ezer forintot kell fizetnie, és egy életen át használja. Az egyetlen megújuló költség, ha szérumot vásárol a még jobb eredmény érdekében (de ez nem kötelező, és anélkül is működik).

A nők, akik ezt a terméket használták, így véleményezték

“Több mint egy évig olvastam véleményeket és hasonlítottam össze a készülékeket, végül most kipróbáltam. Előtte képet nem csináltam, hajnali 3 óra volt, amikor teljesen fel volt töltve. Nem vártam sokat, nem "éreztem", hogy bármi történne. Egy pillantást vetettem a következő mosdószünetben, és kissé megdöbbentem. Észrevehető különbség van az állkapcsomon.”

Kinga, 30 évesKinga, 30 évesPécs

"Először szkeptikus voltam, de úgy gondoltam, nincs vesztenivalóm, mivel pénz-visszafizetési garanciát vállaltak. Elmentem egy családi összejövetelre, és mindenki tudni akarta, mit csináltam másképp, mert olyan jól nézett ki a bőröm."

Anna, 26 évesAnna, 26 évesDabas

“Az 50-es éveimben járok. A készülék tökéletes. Könnyen használható és tárolható. Ha naponta néhány percig használja, valóban észreveszi a különbséget. A szérummal működik a legjobban. Érzem, hogy a készülék stimulálja az arcizmomat. A barátaim azt mondták: "Bármit csinálsz is, az működik!" Szeretem a vibrációt, olyan, mint egy masszázs. 3 kört csinálok az állkapcson és 3-at az arccsonton"

Hedvig, 52 évesHedvig, 52 évesBudapest

"Rengeteg mindent kipróbáltam, hogy ne tűnjön olyan fakónak és fáradtnak az arcom. Ez a termék valóban sugárzóbbá és ragyogóbbá teszi a bőrömet. Teljesen el vagyok ragadtatva a Swiss Power termékekkel."

Emma, 36 évesEmma, 36 évesSzázhalombatta

Minket teljesen meggyőzött, és Önt? 30 napos feltétel nélküli pénzvisszafizetési garanciát kínálnak azoknak, akik kételkednek abban, hogy az eszköz valóban olyan hatékony-e, mint ahogy azt állítják.

Használja ki a különleges promóciót

Cikkünkkel kapcsolatban megkeresett minket a Swiss Power, és felajánlott egy speciális linket, amelyen a szokásosnál 50%-kal olcsóbban rendelheti meg a készüléket – nem kell mást tennie, mint az alábbi linkre kattintani, és még ma leadnia a rendelést – nincs szükséges kedvezménykódra !

Szívesen!

SWISS INSIDER

EZ EGY HIRDETÉS ÉS NEM EGY VALÓS HÍR CIKK, BLOG VAGY FOGYASZTÓVÉDELMI KÖZLÉS.

AZ EZEN AZ OLDALON ÁBRÁZOLT TÖRTÉNET ÉS A TÖRTÉNETBEN ÁBRÁZOLT SZEMÉLY NEM VALÓS HÍR. EZ A TÖRTÉNET AZON AZ EREDMÉNYEN ALAPUL, AMELYEKET A TERMÉKEKET HASZNÁLÓ EMBEREK ÉRTEK EL. A TÖRTÉNETBEN ÉS A MEGJEGYZÉSEKBEN ÁLLÍTOTT EREDMÉNYEK SZEMLÉLTETŐ JELLEGŰEK, ÉS NEM AZOK AZ EREDMÉNYEK, ÉS NEM BIZTOS, HOGY EZEKKEL TERMÉKEKKEL MÁS IS ELÉRHETI. EZEN AZ OLDAL AZ EZEN AZ OLDALON KIEMELT TERMÉKEKRE VALÓ KATTINTÁSOKÉRT VAGY AZOK VÁSÁRLÁSÁÉRT KÉPESÍTÉST RENDELHET.