SWISS INSIDER

5 ok, amiért EZ a kollagénkomplex jobb bármely más kollagénnél

Elmúlt már 25 éves? Akkor itt az ideje, hogy elkezdje hozzáadni a kollagént az étrendjéhez. De nem minden kollagén fog működni az Ön számára. Miért? Tudta, hogy az emberi szervezetben közel 28 ismert típusú kollagén létezik? Ezért nagyon fontos az igényeinek és céljainak megfelelő kollagén kiválasztása.


Ha például a ragyogó, fiatalos bőr a cél, akkor meg kell keresni a megfelelő típusú kollagén és egyéb, a bőr egészségét támogató összetevők tökéletes kombinációját.

Íme 5 ok, amiért a Swiss Power Prémium Kollagén Komplex más

Ez nem csak egy újabb kollagén a piacról

A Swiss Power Premium Collagen Complexben nemcsak a legjobb minőségű kollagént, hanem C-vitamint, hialuronsavat és biotint is talál, amelyek együttesen támogatják a bőr feszességét, rugalmasságát, fényét és általános egészségi állapotát.

A kollagén legerősebb típusának mind az 5 típusát tartalmazza

A kollagén az egyik legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje a szervezetben – a ragasztó, amely mindent egyben tart. A Swiss Power Prémium Kollagénben megtalálja a legerősebb kollagén típusokat.

 

- Az 1-es típusú kollagén a legelterjedtebb a szervezetben. Általában ezt tartják a legjobbnak a bőr számára. Ez a fajta csökkenés akkor figyelhető meg, amikor a bőr megereszkedik, ráncok jelennek meg, a haj elvékonyodik, a körmök töredezettek. Rendszeres használata csökkenti a ráncokat, növeli a bőr rugalmasságát és visszaadja bőre ragyogását.
- A 2-es típus kevésbé elterjedt, de még mindig rendkívül fontos. Főleg a csontrendszerre. Ez a típus segít rugalmasabbá és jobb formában maradni.
- A 3-as típus a lágyszövetek második legelterjedtebb kollagénje, és segíti a sebgyógyulást. Jól működik együtt az első típussal.
- Az 5-ös típus a bőrben, hajban, körmökben és más testrészekben található. A legjobb eredmény érdekében az 1, 2, 3 típussal együtt kell használni.
- A 10-es típus egy hálózat része - kollagéneket képez, és funkciója mindent elmond - összekapcsolódik, és nagyon fontos az egész szervezet számára.

Nem csak a külső megjelenés, hanem az immunitást is erősíti

A megfelelő típusú kollagén, C-vitamin és még két erős összetevő, amelyek a bőre számára abszolút hasznosak, a hialuronsav és a biotin. Mindegyiket megtalálja a Swiss Power Prémium Kollagénben. A kutatások azt mutatták ki, hogy a biotin segít javítani a bőr hidratáltságát és simaságát, valamint erősíti a körmöket és a hajat. A hialuronsav pedig kulcsfontosságú összetevő, amely egész nap hidratáltan tartja a bőrt. Számos öregedésgátló és szépségápolási kezelésben is használják.

 

Két hét alatt látható eredmény
A legtöbb esetben az első eredmények két héten belül láthatók. Rendszeres használat után az emberek ragyogóbb és feszesebb bőrről, dúsabb hajról, erősebb körmökről, kevesebb ízületi fájdalomról, gyorsabb edzés utáni regenerációról számoltak be.

A nők, akik ezt a terméket használták, ezt mondták róla

Ez a termék 1-es típusú hidrolizált kollagént tartalmaz, amely szervezetünk számára a kollagén legfontosabb formája, amely nem mindig szerepel a kollagén-kiegészítőkben. Íztelen és könnyen lenyelhető. Ajánlom másoknak.

Amarillisz, 47 évesAmarillisz, 47 évesKerepes

A kapszulákat nagyon könnyű lenyelni. Nincs utóíz. Körömre és hajra erősítésre használom ezt a terméket, és természetesen azért, hogy szebbé tegyem a bőröm megjelenését. Mindkét területen jelentős fejlődést tapasztaltam. 3x rendeltem már újra és folytatom a szedést továbbra is. Nagyszerű termék!

Szandra, 32 évesSzandra, 32 évesPécs

Csodálatos termék – jó hatással volt a hajamra, a bőrömre, az ízületeimre és az általános hangulatomra. Korábban nagyon erős fájdalmaim voltak a lépcsőzés során, de amióta napi 2 kapszulát beveszek a Prémium Kollagén Komplexből, határozottan elmondható, hogy az állapota sokkal jobb.

Emma, 38 évesEmma, 38 évesHatvan

30 napos kérdésmentes pénzvisszafizetési garanciát kínálnak azoknak, akik kételkednek abban, hogy az termékeik valóban olyan hatékonyak-e, mint ahogy azt állítják.

Használja ki a különleges promóciót

A Swiss Power megkeresett minket cikkünkkel kapcsolatban, és felajánlott egy speciális linket, amelyen a hagyományos árnál akár 50%-kal olcsóbban is megrendelheti a Prémium Szépség Komplexet – nincs más dolga, mint az alábbi linkre kattintva leadni a rendelést még ma – kedvezmény kód nem szükséges!

Kattintson ide, hogy akár 50% kedvezményt kapjon a Swiss Power Prémium Szépség Komplex árából

Szívesen!

SWISS INSIDER

EZ EGY HIRDETÉS ÉS NEM EGY VALÓS HÍR CIKK, BLOG VAGY FOGYASZTÓVÉDELMI KÖZLÉS.

AZ EZEN AZ OLDALON ÁBRÁZOLT TÖRTÉNET ÉS A TÖRTÉNETBEN ÁBRÁZOLT SZEMÉLY NEM VALÓS HÍR. EZ A TÖRTÉNET AZON AZ EREDMÉNYEN ALAPUL, AMELYEKET A TERMÉKEKET HASZNÁLÓ EMBEREK ÉRTEK EL. A TÖRTÉNETBEN ÉS A MEGJEGYZÉSEKBEN ÁLLÍTOTT EREDMÉNYEK SZEMLÉLTETŐ JELLEGŰEK, ÉS NEM AZOK AZ EREDMÉNYEK, ÉS NEM BIZTOS, HOGY EZEKKEL TERMÉKEKKEL MÁS IS ELÉRHETI. EZEN AZ OLDAL AZ EZEN AZ OLDALON KIEMELT TERMÉKEKRE VALÓ KATTINTÁSOKÉRT VAGY AZOK VÁSÁRLÁSÁÉRT KÉPESÍTÉST RENDELHET.