SWISS INSIDER

A szem alatti sötét karikák 7 leggyakoribb oka, és milyen egyszerű MEGSZABADULNI tőlük!

Általában a szem alatti bőr vékonyabb, mint az arcbőr többi része. Ez azt jelenti, hogy nem védi olajmirigy, természetes faggyú, amely védőgátat hoz létre, hogy megakadályozza a nedvesség elpárolgását, és megakadályozza a baktériumok beszivárgását a területre.

Tovább rontja a helyzetet, hogy ez a terület kis kapillárisokban gazdag, amelyek lehetővé teszik a véráramlást, és a környező szövetekbe is szivároghatnak, ami elszíneződést okozhat.

Íme a szem alatti sötét karikák 7 fő oka

1. Napsugárzás
A nap sugarai különösen érzékenyek a szem alatti területre, és sötétedést okozhatnak. A hosszan tartó napozás számos problémát okozhat, például bőrhiperpigmentációt és ráncokat, valamint a szem fotoreceptorainak károsodását, ami sötét karikákhoz vezethet. Bőrét óvni kell a napsugárzástól, különösen a szem alatt és a szemhéjakon, amelyek érzékenyek az expozícióra.

 

2. Alváshiány
A legtöbb embernél a rossz alvás a szem alatti sötét karikák leggyakoribb oka. A szem alatti bőrt érinthetik a duzzadt erek, amelyek sötétebbnek és zúzódásosnak tűnhetnek. Ennek az az oka, hogy azáltal, hogy nem alszol eleget, vagy ha nem megfelelő alvási szokásokat tapasztalsz, a nap végére kiégsz.

 

3. Stressz
A stressz a sötét szem alatti karikák egyik leggyakoribb oka. Számos tanulmány kimutatta, hogy a stressz sötét területekhez vezethet a szem alatt vagy környékén, és ez a látható fény minden hullámhosszán előfordul. Nem csak a stressz okoz sötétedést; de a meglévő karikákat is sötétebbé teheti.

 

4. Vízhiány
A víz segít eltávolítani a méreganyagokat a bőrön keresztül, beleértve a szem környékét is. Ha sötét karikák vannak a szemed alatt, az annak a jele, hogy nem iszol elég vizet. Sok vizet kell inni a méreganyagok megfelelő kiürítéséhez, valamint a bőr és a szemek tisztaságának megőrzéséhez.

 

5. Öregedés
Ez elkerülhetetlen velejárója lehet az öregedésnek, azonban gondoskodnia kell bőréről, hogy csökkentse a szem alatti sötét karikák megjelenését. Próbáljon meg nem stresszelni, táplálkozzon egészségesen és mozogjon sokat.

 

6. Genetika
Ha genetikája szerepet játszik sötét szem alatti karikáiban, nem sokat tehet ennek elkerülése érdekében. Vannak, akiknek természetesen zsírosabb a bőrük, és gyakran sötétebb karikák jelennek meg a szem körül.

 

7. Allergia
Az allergiák is okozhatják a sötét szem alatti karikák kialakulását, mivel vízvisszatartást és pattanásokat okozhatnak, amelyek sötétebb szem karikákhoz vezethetnek. Az allergia viszketést is okozhat, ami a szem krónikus dörzsöléséhez vezet. Ennek eredményeként ez sötét karikákhoz vezethet.

Ha megjelennek, melyek a legjobb kezelési lehetőségek?

A sötét karikák sminkkel való elrejtése csak idáig juthat el. Ha azzal küzd, hogy megszabaduljon tőlük, a Koffein és a Karragén a két legfontosabb összetevő, amelyek a legrövidebb időn belül segítik a sötét karikákkal való leszámolást.

 

A koffein az egyik legjobb összetevő a puffadtság és a sötét szem alatti karikák csökkentésében, mivel összehúzza a bőr ereit, ami csökkenti a sötétséget.

 

A karragén (a Brit-szigeteken őshonos ehető hínár) serkenti az epidermális sejtek regenerálódását, így képes megfiatalítani a bőrt és csökkenteni a sötét szem alatti karikákat. A szem alatti karikák elsősorban a szem alatti bőr vékonyságából fakadnak.

A karragén serkenti a kollagéntermelést, ami segít rugalmasabbá tenni a sebeket és hegeket, valamint csökkenti a duzzadt szemeket.

 

Ez a két jól őrzött, titkos összetevő együtt működik, hogy elősegítse a kollagén növekedését a bőrben a szem alatti területen. A kollagén elengedhetetlen a rugalmassághoz, amely fiatalos ragyogást kölcsönöz a bőrnek és a szemkörnyéknek, valamint segít csökkenteni a sötét szem alatti karikákat.

Ez azt jelenti, hogy több kávét kellene innom?

Nem, a koffeinnek folyékony formában kell lennie, és helyileg kell alkalmazni a szem alatti területre, hogy kifejtse hatását.

 

Folyékony koffeint és karragént talál ebben az egyedülálló SWISS+POWER Koffein koncentrátum gélben, amely segít a legrövidebb idő alatt megszabadulni a sötét szem alatti karikáktól (természetesen rendszeresen kell használni a gyártó utasításai szerint).

https://swisspower.hu/koffein_koncentratum/

Mit mondanak az értékelések?

A vélemények szerint nagy javulást tapasztaltak sötét szem alatti karikákkal szemben, és szinte mindegyikük azt mondta, hogy ez a legjobb megoldás a sötét szem alatti karikákra.

Íme néhány közülük:

Imádom ezt a szérumot, minden reggel és este használom! Ez a szérum csökkenti a szem körüli duzzanatot és sötét karikákat. SZUPER nagyon ajánlom!

Mónika, 35 évesMónika, 35 évesKerepes

Elolvastam a termékről szóló cikkeket, és arra gondoltam, hogy soha nem próbáltam ki a koffeint a puffadt szemem ellen, de ez a koncentrátum gél csodálatos. Követtem az utasításokat - reggel és este alkalmazd - 2 nap után azonnal látod a változást. Ez biztonságos a kontaktlencsét használók számára. Több bókot kaptam a szem körüli bőrömről, hogy fiatalosnak tűnjön. Nagyon lenyűgözött

Vivien, 27 évesVivien, 27 évesSzeged

Ez a termék olcsó és könnyen használható, és úgy gondolom, hogy segít. Nem úgy nézek ki, mint egy tinédzser, de szerintem a táskák kisebbek!!

Janka, 57 évesJanka, 57 évesMonor

Következtetés

Ha kényelmes, biztonságos és egyszerű módot keres a szem alatti sötét karikák eltávolítására, a SWISS+POWER koffeinkoncentrátum gél minden bizonnyal a megfelelő választás lesz.


Mennyiségi kedvezményt és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kaphat, ha a hivatalos webhelyről vásárol. 

SWISS INSIDER

EZ EGY HIRDETÉS ÉS NEM EGY VALÓS HÍR CIKK, BLOG VAGY FOGYASZTÓVÉDELMI KÖZLÉS.

AZ EZEN AZ OLDALON ÁBRÁZOLT TÖRTÉNET ÉS A TÖRTÉNETBEN ÁBRÁZOLT SZEMÉLY NEM VALÓS HÍR. EZ A TÖRTÉNET AZON AZ EREDMÉNYEN ALAPUL, AMELYEKET A TERMÉKEKET HASZNÁLÓ EMBEREK ÉRTEK EL. A TÖRTÉNETBEN ÉS A MEGJEGYZÉSEKBEN ÁLLÍTOTT EREDMÉNYEK SZEMLÉLTETŐ JELLEGŰEK, ÉS NEM AZOK AZ EREDMÉNYEK, ÉS NEM BIZTOS, HOGY EZEKKEL TERMÉKEKKEL MÁS IS ELÉRHETI. EZEN AZ OLDAL AZ EZEN AZ OLDALON KIEMELT TERMÉKEKRE VALÓ KATTINTÁSOKÉRT VAGY AZOK VÁSÁRLÁSÁÉRT KÉPESÍTÉST RENDELHET.