Rólunk

A SWISS+POWER egy Nutrikozmetikai startup cég, amely bizonyított összetevőket és tudást használ, hogy innovatív, teljes körű megoldásokat fejlesszen ki különböző bőr- és egészségügyi problémákra.

 

Utunkat 2015-ben kezdtük, amikor először fejlesztettünk ki egy botox hatású, de teljesen természetes összetevőkből készült öregedésgátló szérumot, amely azonnal sikert aratott a piacon.

 

A test és a bőr szervek, szövetek és sejtek összetett rendszere, és rengeteg tápanyagot és bőrápolót igényel az egészség és a fiatalos megjelenés megőrzéséhez, a bőrápolás önmagában nem elég. A SWISS+POWER-nél megértjük, hogy a szépség belülről fakad, ezért fejlesztünk és gyártunk teljes termékrendszereket a VALÓDI EREDMÉNYEKÉRT.

 

Szlogenünk jól ismert, és ez a lényege mindannak, amit csinálunk: Nem csoda - csak tudomány.

Termékeinkben a lehető legkevesebb összetevőt használjuk, ügyelünk arra, hogy tiszta és kegyetlenségmentes legyen, és ami a legfontosabb, klinikailag bizonyítottan hatékony! Csomagolásunk letisztult és egyszerű, de jellegzetes, akárcsak a termékeink. Látva a pozitív hatást, amit az emberek életére gyakoroltunk, továbbra is minden nap inspirál minket.

Azóta különböző új termékeket és csomagokat fejlesztettünk ki olyan bőrproblémákra, mint a ráncok, a szemtáskák és az akne, amelyek a csúcstechnológiás LED fényterápiát kombinálják bőrápolási termékekkel és étrend-kiegészítőkkel – A teljes átalakulásért.

Tudjon meg többet termékeinkről itt →

Exkluzív ajánlatok a tagoknak

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és kapjon kedvezményt az első rendeléséből, valamint exkluzív ajánlatokat és híreket egyenesen az e-mail postaládájába!