Extra Feszesítő Arckrém Kigelia Africana Kivonattal és Niacinamiddal

A krém felvitele után azonnal simább bőrt és azonnali hidratálást fog érezni, amely 24 órán át tart!

 

Felhasználóink ​​leggyakrabban a következő eredményekről számolnak be:

 • Öregedési jelek látványos csökkenése
 • Simább bőr és kevésbé megereszkedett bőr
 • A sötét foltok és a hiperpigmentáció jeleinek csökkenése
 • 24 órás hidratálás és védelem

Garantált eredmény vagy 100% pénzvisszatérítés!

A legfejlettebb hidratáló és extra feszesítő hatású arckrém a piacon, amely fiatal és öregedő bőrre készült, és azt hozza, amit ígér!

Ritka természetes összetevők, amelyek klinikailag bizonyítottan hatékonyak a fiatal és érett bőrön egyaránt!

Hosszú kutatások és klinikai vizsgálatok után olyan összetevők kombinációját fejlesztettük ki, amelyek abszolút 24 órás hidratálást, védelmet és öregedésgátló hatást biztosítanak, amelyet más termékek nem vagy hamisan ígértek.

Kigelia Africana

A Kigelia africana (kolbászfa) egy trópusi fa, amely Afrikában nő, 6-12 méter magas, és 30-60 cm hosszú, kolbászszerű termést hoz, amely hosszú, zsinórszerű száron lóg le.


Bebizonyosodott, hogy gyógyászati ​​tulajdonságokkal rendelkezik, és számos bőrbetegségben alkalmazzák, mint például gombás fertőzések, kelések, pikkelysömör és ekcéma.


Antibakteriális és gombaellenes tulajdonságai miatt ideális sebekre és érzékeny bőrre is használható, mert nyugtatja és ápolja a bőrt (nincs irritáció, mivel a tipikus öregedésgátló krémek sok érzékeny bőrű embernek okozhatnak).

 

Bebizonyosodott, hogy a következőket teszi1,2:

 • Feszesíti a bőr irháját
 • Csökkenti a foltokat és a felesleges olajtermelést
 • Gyógyítja a sebeket, pikkelysömört és ekcémát
 • Véd a DNS-károsodástól
 • Csökkenti a finom vonalakat és ráncokat
 • Megakadályozza a megereszkedést

Niacinamide

A niacinamid egy B-vitamin, amelyet a bőr jól tolerál, és bebizonyosodott, hogy széles körben javítja az öregedő arcbőr megjelenését.

 

Klinikai vizsgálatot3 50 olyan nőnél végeztek, akiknél az arc öregedésének jelei voltak, mint például: finom vonalak és ráncok, rossz textúra és hiperpigmentált foltok, ahol 5%-os niacinamidot alkalmaztak naponta kétszer az arc felére 12 héten keresztül.

 

A különbség megfigyelésére képeket és műszeres méréseket készítettek a bőrről előtte és utána.

 

Eredmények 12 hét után:

 • Csökkentett hiperpigmentált foltok
 • Csökkentett vörös foltok a bőrön
 • Csökkent az öregedő bőr sárgulása
 • Csökkentett ráncok
 • A bőr fokozott rugalmassága

Garantált eredmény vagy 100% pénzvisszatérítés!

Mivel büszkén állítjuk, hogy a vásárlók 94%-a elégedett a termékkel, ezért úgy döntöttünk, hogy 100%-os pénzvisszafizetési garanciával támogatjuk, ha a termék nem hozta meg az ígért eredmény legalább egy részét, és 28 napig folyamatosan használta!

Bizonyítottan csökkenti a ráncokat mindössze 8 hét alatt!**

Annak bizonyítására, hogy a Niacinamide milyen jól működik, a tanulmány a ráncok elleni gyógyszerrel – a tretinoinnal – hasonlította össze.


8 hetes vizsgálat4 196 mérsékelten ráncos nőn jobb eredményeket mutat, mint a gyógyászati megfelelője, mellékhatások nélkül!


A tretinoin egy olyan gyógyszer, amely javíthatja a ráncok, finom vonalak és sötét foltok megjelenését. Hatékony, de hátránya, hogy számos mellékhatása van, mint például: bőr elvékonyodása, allergia, bőrpír, duzzanat és sok más.

Ráncok %-os csökkenése 8 hét alatt:

Már 8 hét elteltével a niacinamid 8%-kal csökkentette a ráncokat, szemben az orvosi felírással, 0,02%-os Tretinoim krém 5%-os csökkenésével.

Kép (a) Niacinamid 8 hetes kezelés előtt és után. Kép (b) Tretinoin 8 hetes kezelés előtt és után.

A ráncok százalékos csökkenése 8 hét vs 24 hét alatt:

A krém folyamatos használata tovább csökkenti a ráncokat, amint az a fenti grafikonon látható, ahol már 24 hét elteltével a ráncok 22%-os csökkenése látható, szemben a mindössze 8 hét alatti 8%-kal.

Garantált eredmény vagy 100% pénzvisszatérítés!

Mivel büszkén állítjuk, hogy a vásárlók 94%-a elégedett a termékkel, ezért úgy döntöttünk, hogy 100%-os pénzvisszafizetési garanciával támogatjuk, ha a termék nem hozta meg az ígért eredmény legalább egy részét, és 28 napig folyamatosan használta!

A természetes összetevőkkel megnövelt összetételének köszönhetően nemcsak számos bőrprobléma ellen hatékony, hanem nyugtató hatású, és alkalmas az extra érzékeny bőrre is, amelyet a piacokon és az interneten kapható tipikus öregedésgátló krémek könnyen felborítanak!

Quillaja Saponaria kéregkivonat

A chilei szappankéreg fa kivonata. Jó mennyiségű szaponint tartalmaz, amelyek tisztító és vízmegkötő tulajdonságokkal rendelkeznek a bőr számára.

Koffein

Feszesíti és ragyogóvá teszi a bőrt, csökkenti a ráncokat és láthatóan elsimítja a narancsbőrt a testen. A koffein segít megvédeni a sejteket az UV-sugárzástól, és lelassítja a bőr fotoöregedési folyamatát.

Hamamelis Linum

Helyileg, összehúzó és antibakteriális kezelésként alkalmazták a bőrön az akne és ekcéma okozta gyulladások enyhítésére.

A krémünkkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések, amelyekre kozmetikusaink és bőrgyógyászaink válaszolnak:

Ez a krém működik a pattanások ellen?Igen, vannak B3-vitamin és Kigelia Africana, amelyeket a bőrgyógyászok a bőrrák megelőzésére, valamint a pattanások és más bőrbetegségek tüneteinek kezelésére használnak.

Ez a krém működik a ráncok ellen?Ritka természetes összetevők, amelyek klinikailag bizonyítottan hatékonyak a fiatal és érett bőrön! Hosszú kutatások és klinikai vizsgálatok után olyan összetevők kombinációját fejlesztettük ki, amelyek abszolút 24 órás hidratálást, védelmet és öregedésgátló hatást biztosítanak, amelyet más termékek nem vagy hamisan ígértek.

Hasznos ez a test más részein, például az alkaron?Igen. Ezt az arcon és a nyakon kívül a test más részein is használhatja. Ne feledje, hogy ez 50 ml, amely a test más részein történő felhasználás esetén gyorsan kimerül.

Mit jelent a 28 pénz visszafizetési garancia?Mivel büszkén állítjuk, hogy a vásárlók 94%-a elégedett a termékkel, ezért úgy döntöttünk, hogy 100%-os pénzvisszafizetési garanciával támogatjuk, ha a termék nem hozta meg az ígért eredmény legalább egy részét, és 28 napig folyamatosan használta!

Az ügyfelek véleménye

Hogyan kell használni a maximális eredmény érdekében?

1. lépés: Tisztítsa meg arcát tisztító géllel

Mossa meg arcát a szokásos módon, javasoljuk, hogy használja a Swiss Power természetes tisztító géljét Aloe Verával.

2. lépés: Vigyen fel arckrémet

Vigye fel minden reggel a tiszta és száraz arcra és nyakra, melegítse fel a kezében, és alulról felfelé irányuló mozdulatokkal vigye fel az arcra.

3. lépés: Figyelje meg a simább és puhább bőrt!

Az első eredmények szinte azonnal érezhetők a krém felvitele után. Javasoljuk a termék rendszeres és következetes használatát az ígért öregedésgátló eredmények elérése érdekében.

Válassza ki csomagját, és takarítson meg pénzt több termék vásárlásával.
Teljesen kockázatmentes vásárlás!

1x Arckrém

1 x 50 ml

89.90 EUR

19.900 Ft

A LEGNÉPSZERŰBB

2x Arckrém

2 x 50 ml

39.800 Ft

34.900 Ft

3x Arckrém

3 x 50 ml

59.700 Ft

39.900 Ft

Utánvétes és bankkártyás fizetés lehetséges!

INGYENES kiszállítás GLS-el 3-5 munkanapon belül

Garantált eredmény vagy 100% pénzvisszatérítés!

Mivel büszkén állítjuk, hogy a vásárlók 94%-a elégedett a termékkel, ezért úgy döntöttünk, hogy 100%-os pénzvisszafizetési garanciával támogatjuk, ha a termék nem hozta meg az ígért eredmény legalább egy részét, és 28 napig folyamatosan használta!

Források és jogi nyilatkozatok

1: Etnobotanika, fitokémia és farmakológiai tevékenysége a Kigelia africananak (Lam.) Benth. (Bignoniaceae)

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7356732/

2: Kigelia africana (Lam.) Benth. — Egy áttekintés

https://www.researchgate.net/publication/242739648_Kigelia_africana_Lam_Benth_-_An_overview

3: Niacinamide: A B vitamin, amely javítja az öregedő arcbőr megjelenését

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16029679/

4: Véletlenszerű, kontrollált próba

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20374604/

 

**: Az ezen a weboldalon megjelenő ajánlások különböző formában, különféle benyújtási módokon keresztül érkeznek. Az ajánlások a termékeinket és/vagy szolgáltatásainkat használó személyek valós életbeli tapasztalatait tükrözik. Az egyéni eredmények azonban eltérőek lehetnek. Nem állítjuk, és az olvasónak sem szabad azt feltételeznie, hogy az elmesélt egyéni tapasztalatok tipikusak vagy reprezentatívak arra, amit bármely más fogyasztó tapasztalhat. Az ajánlások nem feltétlenül tükrözik azt, amit a termékeinket és/vagy szolgáltatásainkat használó bárki más tapasztalhat.

 

Az ezen a weboldalon található ajánlások nem célja, és nem is értelmezhetők olyan állításokként, amelyek szerint az említett termékek vagy szolgáltatások felhasználhatók bármely betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására, enyhítésére vagy megelőzésére. Egyetlen ajánlást sem igazoltak vagy értékeltek klinikailag, és semmilyen orvosi állítást nem tettek, és a webhelyen található kijelentéseket sem értékelte a helyi szabályozó testület.

 

Felelősség kizárása: Az ezen a weboldalon található információkat publikált forrásokból gyűjtöttük össze, és csak útmutatóként szolgálnak. Bár minden erőfeszítést megtettünk annak érdekében, hogy az ezen az oldalon közzétett információk helyesek és naprakészek legyenek, a SWISS POWER nem tudja garantálni az összes bemutatott információ pontosságát, és nem vállal felelősséget a hiányosságokért vagy hibákért. A vásárlónak mindig meg kell győződnie arról, hogy a termék végső soron alkalmas-e a tervezett felhasználásra. A SWISS POWER nem vállal felelősséget abban a valószínűtlen esetben, ha valamely terméke használata során nemkívánatos reakció lép fel.

Copyright © 2021 Swiss Power Kft. Magyarország, Alsónémedi.