Sok éven át egy ismerős, kellemetlen képet láttam a tükörben, amikor reggel felébredtem – puffadtság és sötét karikák a szem alatt. Hiába sminkeltem az arcom, a puffadtság ott maradt. Aztán kipróbáltam ezt a bőrápoló koncentrátumot és a duzzanat csökkenteni kezdett, a sötét karikák kivilágosodtak…

Mivel ez a bőr esztétikai probléma az én esetemben családi genetikával is összefügg, először azt hittem, hogy igazából semmi sem segíthet rajtam. És tényleg nem nagyon zavart, amíg a puffadtság és a sötét karikák nem kezdtek rosszabbodni. A dolgok kontroll alatt voltak, tettem rá korrektort, hogy elfedje, és a probléma akkor ezzel meg is oldódott. De aztán az évek és a stresszesebb napok múlásával az állapot romlani kezdett – nőtt a duzzanat, a sötét karikák egy kicsit sötétebbek lettek, és néha csak késő délutánra tűntek el.

Természetesen aggódsz, mindent megpróbálsz, és csak egy kis különbséget remélsz. Valójában egyetlen termék sem működött. Csak a jó éjszakai alvás és az egészséges táplálkozás segített a puffadáson, de a sötét karikákon nem. Amikor gyakorlatilag már mindent kipróbáltam, elkezdtem gondolkozni, hogy jó ötlet lenne egy szépségtanácsadótól tanácsot kérni.

Ekkor lett a Swiss Power Koffein Koncentrátum bemutatva nekem …

Mindig alaposan utánajárok, mielőtt új termékeket használnék a bőrömön. Így a koffein koncentrátummal is ezt tettem. Nagyon kíváncsi voltam arra is, hogy a tudomány mit mond az összetevőkről. Azonnal tudtam, hogy ez a termék más. Ennek ellenére nagyon kevés reményt fűztem hozzá…

Ennek ellenére a Swiss Power koffein koncentrátum működött

Kicsit több mint 14 napos használat után a puffadtság enyhén csökkent. De nagyon izgatott voltam, mert a sötét karikák kezdték elveszíteni sötétlila színüket és egy kicsit kivilágosodtak. Annak ellenére, hogy nem tűntek el teljesen (még 🙂 ), ez nagy siker!

Miért működik a Koffein Koncentrátum?

Tehát, először is két nagyon erős összetevőt tartalmaz, amelyeket a tudomány is támogat. Koffein és karragén. Természetesen mindkettő működik, ha a sötét karikák és a duzzanat kozmetikai probléma, nem pedig egészségügyi állapot tünete.

A sötét karikák okozója általában a vér pangása a szem alatti apró hajszálerekben, amelyek sötétlila színűek. De az elégtelen hidratálás a második ok.

A koffein serkenti a szem alatti bőr vérkeringését, a karragén pedig mélyen hidratálja azt. Valójában a karragén egy hidrogél szerkezetet alkot, amely egész nap és éjszaka fenntartja a bőr nedvességtartalmát, és ez az, amit valójában szeretnénk. Második összetevőként a koffein (1%) biztosítja a szem alatti vér rendszeres keringését, ami egészséges és friss megjelenést kölcsönöz.

Ez a koncentrátum segít a bőrpír, az irritált bőr, a ráncok és a finom vonalak ellen, sőt még a cellulitisz megelőzésében/javításában is.

És mindemellett teljesen természetes

Mindig természetes termékeket használok, és ez a koncentrátum is az.

Kattintson ide a termékek megtekintéséhez →