Függetlenül attól, hogy mindent megtesz a maszk hatásainak leküzdése érdekében, akár egész életében érzékeny, pattanásos bőrrel küszködött, akár kezdi észrevenni az öregedés korai jeleit, érdemes lehet hozzátenni. egy kevésbé ismert összetevő, amely kezd emelkedni. Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a Kigelia Africanát. Az őshonos afrikai összetevő leginkább nyugtató, öregedésgátló hatásairól ismert, így különféle bőrtípusok számára kötelező. De természetesen, mivel még csak most kezdi felemelkedni a modern bőrápolás felé, még mindig nagyon sokat kell tanulni az összetevőről.

Mi az a Kigelia Africana?

A Kigelia Africana, bár nem kutatták alaposan, leginkább gyógyító tulajdonságairól ismert. A Kigelia Africana számos bioaktív vegyületet tartalmaz, amelyek hozzájárulnak széles spektrumú antibakteriális és gombaellenes hatásához, amely hasonló a penicillin és fluorokinolon antibiotikumokhoz.

Maga az összetevő a kolbászfáról származik, egy magas, kolbász alakú gyümölcsös fáról, amely Afrika trópusi vidékein őshonos. A malawiak évszázadok óta használják a gyümölcsöt rákellenes gyógyszerek előállítására, de manapság a márkák a bőr gyógyítására és az egészségesebb arcszín előmozdítására használják.

A bőrápolásban a bőr tisztázására, világosítására és feszesítésére, valamint az öregedés jeleinek, például a hiperpigmentációnak, a finom vonalaknak és a ráncoknak csökkentésére használják. Mindezen bőrápolási problémákat a leggyengédebb és legnyugtatóbb módon kezeli.

A Kigelia Africana előnyei a bőr számára

Gyógyítja a bőrbetegségeket: a malawiak gyógyszerként és a védelem szent szimbólumaként tisztelt Kigelia Africana-t az afrikai gyógyítók hagyományosan olyan bőrbetegségek kezelésére használták, mint a gombás fertőzések, akné, ekcéma, pikkelysömör, napégés és csípések.

  • Harcol a szabad gyökök okozta károk ellen: Az antioxidáns, gyulladáscsökkentő, antimikrobiális és antibakteriális tulajdonságokkal teli Kigelia Africana egy olyan összetevő, amely nem más, mint az érzékeny bőrűek számára. Gazdag antioxidáns tartalma segít felvenni a harcot a bőrt károsító szabad gyökök ellen, amelyek pigmentfoltot és ráncokat okozhatnak.
  • Csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését: Segít kivédeni az öregedés jeleit, beleértve a finom vonalak, ráncok, az egyenetlen bőrtónus kialakulását és a lazaságot, és ténylegesen beindítja a sejtregenerációt, ami folyamatos használat mellett megújult arcszínt eredményez.
  • Segít megelőzni a pattanásokat és más gyulladásos bőrbetegségeket: a Kigelia African használható akne kezelésére és megelőzésére (iridoidokkal), de sok hagyományos pattanás elleni összetevővel ellentétben nyugtatja a bőrt (fitoszterolok), hogy megelőzze a gyulladást és irritációt.

A Kigelia Africana mellékhatásai

A Kigelia Africana jelenlegi tudomány szerint nem jár semmilyen negatív mellékhatással, ha helyileg használják nyugtató hatású összetevőként.

Hogyan kell használni

Míg a Kigelia Africana számos bőrápoló termékben megtalálható, inkább válasszon egy szérumot vagy egy jó minőségű krémet. Mindkét formula célja, hogy besüllyedjen a bőrbe, és hosszú ideig rajta maradjon, hogy a bőr kihasználhassa ennek az összetevőnek az előnyeit.

Természetesen ezen a két típuson kívül is használhat Kigelia-infúziós termékeket. Talán először reggel egy esszenciával szeretné megnyugtatni bőrét, majd egy Kigelia-tartalmú sminktermék után nyúl (mert igen, van ilyen) utóhidratáló. A lényeg, hogy vannak választási lehetőségei.

Javallat szerint reggel és este alkalmazza a Kigelia Africana-t, hogy támogassa a nyugodt, tiszta, ragyogó arcbőrt nap mint nap.

A legjobb termék a Kigelia Africanával A legfejlettebb hidratáló és extra feszesítő hatású arckrém a piacon, amely fiatal és öregedő bőrre készült, és azt hozza, amit ígér! Ráadásul 28 napos pénzvisszafizetési garanciával rendelkeznek, így mindenféle rizikó nélkül próbálhatja ki a terméket!

Kattintson ide a termékek megtekintéséhez →