A toka elleni gyakorlatok hatékony megoldást jelentenek ennek a közös gondnak a csökkentésére és önbizalmunk növelésére. Ebben a cikkben 10 állkapocsleeresztő gyakorlatot fogunk megvizsgálni, amelyek segíthetnek elolvadni a kettős állán. Ezenkívül bemutatunk egy figyelemre méltó eszközt, amely hatékonyan kiegészítheti edzési rutinját.

10 állkapocs-leengedő gyakorlat a kettős áll megolvadásához

 1. Nyak nyújtása: Finoman döntse hátra a fejét, és nyújtsa ki a nyak izmait, hogy megfeszítse és tónusúvá tegye az állát.
 2. Áll felemelése: Emelje fel az állát a mennyezet felé, miközben egyenes testtartást tart, hogy az áll alatti izmokat bekapcsolja és megerősítse.
 3. Állkapocs felengedése: Végezzen gyengéd állkapocsnyitó és -záró mozdulatot, hogy megcélozza az áll és az állkapocs izmait.
 4. Nyelvnyomás: Nyomja a nyelvét a szájtetőhöz, és tartsa néhány másodpercig, hogy aktiválja az áll és a nyak izmait.
 5. Halarc: Készítsen halarcot úgy, hogy beszívja az arcát és az ajkát, majd tartsa a pozíciót, hogy az álla és az orca izmait összekapcsolja.
 6. Platysma gyakorlat: Feszítse meg a platysma izmokat úgy, hogy a szája sarkait lefelé húzza, miközben az ajkakat zárva tartja.
 7. Nyakforgatások: Lassan forgassa a fejét egyik oldalról a másikra, hogy a nyak izmai megnyúljanak és tonizálódjanak.
 8. Csók a mennyezetre: Nézz fel, és húzd össze az ajkaidat, mintha a mennyezetet próbálnád megcsókolni. Tartsa a pozíciót, hogy megdolgoztassa a nyak és az áll izmait.
 9. Ellenállási állkapocs nyitása: Helyezze az öklét az álla alá, és nyomja le az állát az ökléhez. Érezze az ellenállást, miközben kinyitja az állkapcsát, és erősíti az állizmokat.
 10. Mosolygó Buddha: Mosolyogjon szélesen, miközben az ajkait zárva tartja. Helyezze a mutatóujjait az álla és az állkapocs vonala közötti ráncra, és finoman nyomja felfelé, hogy az izmokat bekapcsolja.

V-alakú lifting maszk hidrogéllel: hatékony eszköz a toka elleni gyakorlatokhoz

A toka elleni gyakorlatok hatékonyságának növelése érdekében fontolja meg a V-alakú lifting maszk használatát hidrogéllel .

Ez az innovatív eszköz számos előnnyel jár az álla formálásához és meghatározásához:

 • Formálja az állát és megemeli az arc alsó részét
 • Tömörítse és határozza meg az állkapocs vonalát, csökkentve a kettős áll megjelenését
 • Stimulálja a zsírlerakódások és a finom ráncok csökkentését
 • A tengeri alga kivonat elősegíti a kollagéntermelést és teltebbé teszi a bőrt
 • Az E-vitamin hidratálja a bőrt
 • A hidrogél azonnali felfrissülést és hidratálást biztosít
 • Hipoallergén és biztonságos minden bőrtípusra
 • Néhány perc alatt észrevehetően feszesíti az állvonalat
 • Rendszeresen használható a hosszan tartó hatás érdekében

Következtetés

A tónusos és határozott áll elérése nem feltétlenül ijesztő feladat. Ha ezt a 10 állkapocsfeszítő gyakorlatot beépíti a rutinjába, akkor hatékonyan elolvadhatja kettős állát, és növelheti önbizalmát.

Ezenkívül fontolja meg a V-alakú lifting maszk hidrogéllel való használatát , amely hatékony eszköz az edzési erőfeszítések kiegészítésére.

Mondjon búcsút a tokának, és köszönjön egy faragott, magabiztos önnek! Rendelje meg most >>

Kattintson ide a termékek megtekintéséhez →