Teljeskörű öregedésgátló program

  • Csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését
  • Növeli a kollagéntermelést
  • Feszesíti a bőrt
  • Kiegyenlíti a bőrtónust
  • Intenzív lifting, mely regenerálja és feszesíti a bőrt

Garantált eredmény vagy 100% pénzvisszatérítés!

Mivel büszkén állítjuk, hogy a vásárlók 94%-a elégedett a termékkel, ezért úgy döntöttünk, hogy 100%-os pénzvisszafizetési garanciával támogatjuk, ha a termék nem hozta meg az ígért eredmény legalább egy részét, és 28 napig folyamatosan használta!

Az ügyfelek véleménye

"Sokáig kerestem a számomra megfelelő kollagénforrást, hiszen a port és a folyadékot az íze miatt egyáltalán nem tudtam fogyasztani. Viszont a SWISS+POWER kollagén íztelen így végül rá esett a választásom. Nem bántam meg."

ViktóriaViktória

"Arcápolási rutinom fő kellékévé vált ez a fényterápiás kis csoda. Imádom vele felvinni az arcomra a szérumot, érezhetően hatékonyabban tud felszívódni. A lágy vonalak és a ráncok is sokat halványodtak. Imádom!"

MártaMárta

"Ajándékba kaptam ezt a szettet. Már régen kinéztem magamnak a termékeket, de valahogy sosem jutottam el a rendelésig. Most, hogy a férjem meglepett vele tudom, hogy kár volt eddig várni. A kollagén alap kiegészítője az étrendemnek."

HedvigHedvig

Prémium szépség kollagén komplex

Csökkenti az öregedés jeleit

Napi két kapszulával száműzi a meglévő ráncokat, és akadályozza meg az újak megjelenését. A kollagén a bőrápolási rutin legegyszerűbb kiegészítése, és gyorsan látható eredményeket hoz. 

Fokozza a hidratáltságot és a ragyogást

Ha bőre fakónak és sápadtnak tűnik, a kollagén-kiegészítők segíthetnek fokozni a hidratációt és visszaállítani a ragyogást. Már néhány hét elteltével a bőr egészséges és fiatalos ragyogást kölcsönöz

Cél a csontok és ízületek egészsége

Ahogy öregszünk, a kollagéntermelés lelassul, aminek következtében a csontok törékennyé válnak, az ízületek pedig elveszítik rugalmasságukat. Kollagénkomplexünk célja a kollagéntermelés, a csontok és az ízületek egészségének javítása.

Ránctalanító szérum

Csökkenti a ráncokat és a finom vonalakat

A szérumban lévő kollagén növeli a szervezetben található szintet, ami segít csökkenteni a ráncok és finom vonalak megjelenését.

Javítja a bőr rugalmasságát

A Q10 koenzim megakadályozza a hialuronsav és a kollagén elvesztését. Ez javítja a bőr rugalmasságát.

Intenzív lifting

Szérumunk használói intenzív liftingről számoltak be, amely feszesíti és regenerálja a bőrt.

LED fényterápiás eszköz

Csökkenti a ráncokat és a finom vonalakat

Ahogy öregszünk, bőrünk egyre kevesebb kollagént kezd termelni, ami ráncok és finom vonalak kialakulását eredményezi. A LED fényterápia elősegítheti a kollagéntermelés serkentését, ami viszont segít csökkenteni a ráncok és finom vonalak megjelenését.

Kiegyenlíti a bőrtónust

  • A hiperpigmentáció a melanin túltermelésének eredménye a bőr bizonyos területein. A LED fényterápia zöld fényfrekvenciája segíthet a melanin lebontásában, ami egyenletesebb bőrtónust eredményez.

Válassza ki csomagját, és takarítson meg pénzt több termék vásárlásával.
Teljesen kockázatmentes vásárlás!

1 x LED fényterápiás eszköz

1 x öregedésgátló szérum

1 x szépség kollagén komplex

65.960 Ft

45.990 Ft

Utánvétes és bankkártyás fizetés lehetséges!

INGYENES kiszállítás GLS-el 3-5 munkanapon belül

Garantált eredmény vagy 100% pénzvisszatérítés!

Mivel büszkén állítjuk, hogy a vásárlók 94%-a elégedett a termékkel, ezért úgy döntöttünk, hogy 100%-os pénzvisszafizetési garanciával támogatjuk, ha a termék nem hozta meg az ígért eredmény legalább egy részét, és 28 napig folyamatosan használta!

Copyright © 2021 Swiss Power Kft. Magyarország, Alsónémedi.