Szállítási szabályzat

A weboldalon vásárolt termékek utánvéttel vagy hitelkártyával (Visa, Mastercard) fizethetők ki. Utánvétes fizetés esetén a csomag átvételénél adja át a pénzt a kézbesítőnek. Előre fizetés esetén (hitelkártyával történő fizetés) a kézbesítési szolgáltatás nem számíthat fel semmit, sem a vételárat, sem a további jutalékot.

 

A megrendelt termékeket ugyanazon a napon vagy a következő munkanapon, de legkésőbb a megrendelés kézhezvételétől számított 7 napon belül szállítjuk. A megrendeléseket nem szállítják vagy szállítják hétvégén vagy ünnepnapokon. Ha nagy számú megrendelésünk van, a küldeményeket a vártnál később lehet elküldeni. Ha jelentős késedelmek vannak a megrendelés elküldésével, e-mailben vagy telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot.

 

A csomagokat a GLS szállítja. 3-7 munkanapon belül kerül kézbesítésre. Az együttműködés részeként a szolgáltató megadja azt a lehetőséget, hogy a vevő nem fizet előre a tárgyakért. Csak akkor hajtja végre a kifizetést, amikor a csomagot a GLS futárcég kiszállítja, a felhasználó az árut átvételkor, azaz átvétel után utánvéttel (készpénzben) fizeti. A szállítási költség 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. Ennél kevesebb értékű rendelés esetben a szállítási költség 990 Ft.

Exkluzív ajánlatok a tagoknak

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és kapjon kedvezményt az első rendeléséből, valamint exkluzív ajánlatokat és híreket egyenesen az e-mail postaládájába!