SWISS INSIDER

Hiperpigmentáció AVAGY Hogyan lehet megszabadulni a sötét- és barna foltoktól az arcán

Jajj ne, sötét foltok és öregségi foltok az arcomon? Hirtelen jelentek meg, és nem tűnnek el. Mit tehetek, hogy megszabaduljak tőlük? Íme néhány egyszerű lépés, amellyel eltüntetheti a sötét foltokat és megelőzheti a további hiperpigmentációt.

De először vessünk egy pillantást a sötét- és barna foltok okaira, amelyek a hivatalosan hiperpigmentációnak nevezett bőrbetegség jelei. Így elkerülheti a kiváltó tényezőket a jövőben, és megtalálhatja a bőrápolás legjobb módjait.

A hiperpigmentáció 3 fő oka:

Ezek a sötét foltok általában a túlzott pigmentáció (hiperpigmentáció) következményei, ami akkor fordul elő, amikor a bőr TÚL SOK melanint termel (az a pigment, amely a bőr színét adja).

 

Ennek három fő oka lehet:

  1. Túlzott napozás: ez ún. "öregségi foltokat" vagy "napfoltokat" eredményezhet, amelyek általában 30 éves kor után jelennek meg. Amint a nevük is elárulja, a bőr öregedésével és a napsugárzással kapcsolatosak.

  2. Különböző gyulladásos folyamatok a bőrben: ezt nevezik poszt-gyulladásos hiperpigmentációnak, és előfordulhat különféle TÚLZOTT gyulladásos működés után – akne, pattanások, kiütések, hegek, ekcéma stb.

  3. Hormonális változások a szervezetben: melasmának hívják, és gyakrabban fordul elő nőknél.

 

Alapvetően a bőr bármely sérülése később gyulladás utáni hiperpigmentációt okozhat, és sötét foltokat okozhat.

Milyen lépéseket tehet a sötét foltok eltüntetésére?

  • Kezdje az antioxidánsokkal, különösen a C-vitaminnal

El kell kezdenie olyan termékeket használni, amelyek olyan összetevőkben gazdagok, amelyek csökkentik a sötét foltokat. C-vitamin, A-vitamin, retinoidok, bizonyos típusú savak stb.

 

  • Használjon olyan ételeket, amelyek jót tesznek a bőrnek

Egészséges, kiegyensúlyozott étrenddel és a bőrnek különösen jótékony élelmiszerekkel segítheted bőrének. A hiperpigmentáció némileg enyhíthető A-, B- és C-vitaminban gazdag élelmiszerek fogyasztásával. Főleg a B12 vitamin.

 

Fogyasszon sok avokádót, zsíros halat, édesburgonyát, sárgarépát, magvakat, dióféléket, citrusféléket, és igyon sok friss és tiszta vizet.

  • Kerülje a napsugárzást

Használjon sapkát, takarót és fényvédőt a meleg hónapokban és a napsütéses napokon minden alkalommal, amikor kimegy. Győződjön meg arról, hogy a fényvédő krém SPF-értéke legalább 30. Megvédi a bőrt, és megakadályozza a hiperpigmentáció sötétebbé válását.

 

  • Ne vakargassa bőrét

Igen, a vakargatás és a nyomkodás csábító lehet. De hagyja békén ezeket a pattanásokat és szúnyogcsípeket, a vakarás csak fokozza a gyulladást, amely a bőr elszíneződéséért felelős.

 

  • Ne felejtse el a bőr táplálását

A megfelelő termékek kiválasztásával sokat tehet bőréért. C-vitamin, A és retinoidok egyaránt megtalálhatók a csipkebogyó olajban, amelyek nemcsak a sötét foltokon segítenek, hanem csökkentik a ráncokat, és hosszú távon puhábbá és egészségesebbé teszik a bőrt.

 

Használhatja a csipkebogyóolajat fő bőrápoló termékként, vagy hozzáadhatja meglévő napi termékeihez és rutinjához.

A Swiss Power organikus csipkebogyó olaja az egyik legjobb elérhető csipkebogyóolaj a hiperpigmentáció és a hegek kezelésére a rendelkezésre álló független kutatások és termékismertetők alapján.

Erőteljes antioxidáns (a csipkebogyó magjai a C-vitamin 76%-át tartalmazzák), amelyről ismert, hogy segít a bőr halványításában és a hiperpigmentáció kezelésében a melanintermelés megakadályozásával.

Íme, amit a vásárlók mondanak:

"Ez az egyetlen olaj, amit használtam, és valóban egészséges ragyogást kölcsönöz az arcbőrömnek… és sok olyan terméket használtam, amelyek ezt állítják. Gyorsan behatol, és önmagában is jól működik. Inkább éjszaka használom a hidratáló krém alá, vagy nappal, ha nem hordok alapozót. Nem hiszem, hogy olyan jól működik, mint egy jó alapozó smink alá, de erre a célra is használható.”

Vanda, 31 évesVanda, 31 évesBudapest

"56 évesen azonnal hidratáltnak érzem az arcomat és a kezeimet. Életet adott a bőrömnek. Néhány használat után a bőröm is rugalmasabb és simább érzetű. A bőr jobban néz ki, kevesebb az öregségi folt, vagy szinte teljesen eltűnt, és kisebbek a pórusok. Igen, ezt minden idős embernek be kell építenie az arcápolásába. Keverhető a szokásos hidratálókrémbe – ez egy hordozóolaj.”

Éva, 56 évesÉva, 56 évesSzigetszentmiklós

"Körülbelül egy hete használom, és észrevehetem a különbséget a bőröm egyenetlen tónusában. Az öregségi foltjaim kevésbé tűnnek feltűnőnek, és természetesen ultrapuhává tette a bőrömet. Ami a hidratálást illeti, úgy gondolom, hogy a bőrbe kell dolgozni, nem csak bedörzsölni.”

Gabriella, 39 évesGabriella, 39 évesPásztó

Rendeljen online és takarítson meg pénzt

Ha kihasználja ezt a különleges ajánlatot, és rendel 3 üveg Organikus csipkebogyó olajat, 28%-ot takarít meg.

 

Kattintson ide, és rendeljen most kedvezményesen!

 

Az ajánlat háztartásonként 3db limitált!

 

SWISS INSIDER

EZ EGY HIRDETÉS ÉS NEM EGY VALÓS HÍR CIKK, BLOG VAGY FOGYASZTÓVÉDELMI KÖZLÉS.

AZ EZEN AZ OLDALON ÁBRÁZOLT TÖRTÉNET ÉS A TÖRTÉNETBEN ÁBRÁZOLT SZEMÉLY NEM VALÓS HÍR. EZ A TÖRTÉNET AZON AZ EREDMÉNYEN ALAPUL, AMELYEKET A TERMÉKEKET HASZNÁLÓ EMBEREK ÉRTEK EL. A TÖRTÉNETBEN ÉS A MEGJEGYZÉSEKBEN ÁLLÍTOTT EREDMÉNYEK SZEMLÉLTETŐ JELLEGŰEK, ÉS NEM AZOK AZ EREDMÉNYEK, ÉS NEM BIZTOS, HOGY EZEKKEL TERMÉKEKKEL MÁS IS ELÉRHETI. EZEN AZ OLDAL AZ EZEN AZ OLDALON KIEMELT TERMÉKEKRE VALÓ KATTINTÁSOKÉRT VAGY AZOK VÁSÁRLÁSÁÉRT KÉPESÍTÉST RENDELHET.