Pénzvisszafizetési Politika

Pénzvisszatérítési eljárás

28 napos visszaküldési szabályzat van érvényben, ami azt jelenti, hogy 28 nap áll rendelkezésére a termék kézhezvétele után, hogy annak visszaküldését kérvényezze.

Ahhoz, hogy a termék visszaküldhető legyen, a terméknek ugyanolyan állapotban kell lennie, mint amelyet viseletlenül vagy használatlanul kapott, címkével és eredeti csomagolásában. Szüksége lesz a nyugtára vagy a vásárlás igazolására is.

A visszatérés megkezdéséhez felveheti a kapcsolatot velünk a https://swisspower.hu/kapcsolat/ címen. Ha visszaküldését elfogadják, küldünk Önnek egy visszaküldési címkét, valamint útmutatást a csomag elküldésének módjáról és arról, hogy hová kell küldeni. A visszaküldési kérelem nélkül visszaküldött tételeket nem fogadjuk el.

Bármely visszaküldési kérdésért bármikor kapcsolatba léphet velünk a https://swisspower.hu/kapcsolat/ oldalon.

Károk és kérdések
Kérjük, ellenőrizze megrendelését az átvételt követően, és azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot, ha a termék hibás, sérült, vagy ha rossz terméket kap, hogy értékelni tudjuk és helyrehozzuk a problémát.

Kivételek/vissza nem térítendő tételek
Bizonyos típusú cikkeket nem lehet visszaküldeni, például romlandó árukat (például ételeket, virágokat vagy növényeket), egyedi termékeket (például különleges megrendeléseket vagy személyre szabott tárgyakat) és testápolási cikkeket (például szépségápolási termékeket). Nem fogadunk el veszélyes anyagokat, gyúlékony folyadékokat vagy gázokat sem. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot, ha kérdései vagy aggályai vannak az adott termékkel kapcsolatban.

Sajnos nem tudjuk visszavásárolni a leértékelt termékeket, illetve ajándékkártyák visszatérítése sem lehetséges.

Cserék
A leggyorsabb módja annak biztosítása, hogy megkapja, amit szeretne, ha visszaküldi a rendelkezésére álló tételt, és miután a visszajuttatást feldolgozzuk és elfogadjuk, külön adja le a megrendelését az új termékről.

Visszatérítések
Értesíteni fogjuk, ha megkaptuk és megvizsgáltuk a visszaküldést, és értesítjük, hogy a visszatérítést jóváhagyták-e vagy sem. Jóváhagyás esetén automatikusan visszatérítjük az összeget a visszaküldési formanyomtatványon feltüntett IBAN számra. Postai úton nem áll módunkban az összeget visszatéríteni. Ne feledje, eltarthat egy ideig, mire a bankja vagy hitelkártya-társasága feldolgozza és továbbítja Ön felé a visszautalt összeget.