Pénzvisszatérítési eljárás

 

30 napos visszatérítési politika van érvényben, ami azt jelenti, hogy a termék kézhezvételét követően 30 nap áll rendelkezésére, hogy visszakérje a terméket. A 30 napos pénzvisszafizetési ablak attól a naptól kezdődik, amikor a terméket kézbesítették Önnek. A 30 nap 30 naptári napot jelent, beleértve a munkanapokat, hétvégéket és ünnepnapokat is.

Szabályok


A visszaküldéshez a terméknek ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogyan azt átvette, eredeti csomagolásában. Szüksége lesz továbbá a rendelésszámra és az adatokra, hogy meg tudjuk találni a rendelését.

 

Ha ugyanazt a terméket több példányban vásárolta, csak a bontatlan tételek esetében jogosult a fizetés visszatérítésére, amelyeket vissza kell küldeni.

 

Nem jogosult visszatérítésre, ha egynél több terméket bontott ki vagy használt el. Például Ön 2 darabot rendelt, és mindkettőt felhasználta, majd visszatérítést kért.
A visszaélések megelőzése érdekében a visszaküldött, fel nem használt termékek után 1 egység árán kap visszatérítést. Hogyan számoljuk ezt ki? Példa: Ön 3x ugyanazt a terméket vásárolta 9990 Ft/db áron (kedvezményes mennyiségi ár), összesen 29970 Ft-ot fizetett (szállítási és illetékek nélkül). Úgy döntött, hogy 2 db-ot visszaküld, mi visszatérítjük Önnek a 29970 Ft – 9990 Ft (példa 1 db ára) = 19980 Ft. A szállítási költség és a fizetési díjak nem téríthetők vissza. Az itt szereplő árak csak példák, és rendelésről rendelésre, illetve akcióról akcióra eltérnek. A számításhoz mindig a vásárlás időpontjában érvényes árakat használjuk.

 

Visszatérítés indításához lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. Ha a visszaküldést elfogadjuk, küldünk Önnek egy visszaküldési címkét, vagy megszervezzük az ingyenes átvételt Öntől, valamint további utasításokat adunk a további teendőkkel kapcsolatban.

 

Különböző teljesítő központokkal dolgozunk, ezért ne küldje vissza automatikusan a terméket anélkül, hogy előbb kapcsolatba lépne velünk, hogy utasításokat kapjon. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy nem kérjük a termék visszaküldését, de teljes mértékben kompenzálni tudjuk a terméket.

 

A hozzánk visszaküldött termékeket a visszaküldés előzetes kérése nélkül nem fogadjuk el. Mi vagy partnereink nem áll módunkban utánvétes szolgáltatással ellátott visszaküldéseket elfogadni. Miután a termék visszakerült hozzánk vagy a teljesítési partnerünkhöz, elkezdődik a 30 napos ablak, amelyben megvizsgáljuk a visszaküldött termékeket, a dokumentumokat és visszatérítést állítunk ki az Ön fizetési eszközére.

Károk és kérdések


Kérjük, hogy átvételkor ellenőrizze a megrendelését, és azonnal lépjen kapcsolatba velünk, ha a termék hibás, sérült, vagy ha rossz terméket kapott, hogy ki tudjuk értékelni a problémát, és helyre tudjuk hozni.

 

Kivételek / nem visszaváltható tételek


Sajnos nem tudjuk elfogadni az akciós termékek vagy ajándékkártyák visszavételét.

Cserék


A leggyorsabb módja annak, hogy biztosan azt kapja, amit szeretne, ha visszaküldi a már meglévő terméket, és miután a visszaküldést elfogadtuk, külön vásárolja meg az új terméket.
Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, mielőtt bármit visszaküldene, mert előzetes értesítés és megállapodás nélkül nem tudunk csomagokat elfogadni.

Visszatérítések


Értesítjük Önt, amint megkaptuk és megvizsgáltuk a visszaküldött terméket, és tájékoztatjuk, hogy a visszatérítést jóváhagytuk-e vagy sem. Ha jóváhagyják, akkor automatikusan visszatérítést kap az eredeti fizetési módjára. Ha készpénzzel vagy kártyával fizetett a szállításkor, akkor banki átutalással vagy más, az Ön piacán elérhető módon fogjuk visszatéríteni. Kérjük, ne feledje, hogy a visszatérítés feldolgozása és postázása is eltarthat egy ideig, amíg a bankja vagy a hitelkártya-társasága feldolgozza és elküldi a visszatérítést.

14 napos elállás


A 30 napos pénzvisszafizetési garanciánktól függetlenül létezik a szokásos elállási lehetőség, amelyet a címzett ország törvényei írnak elő. Ehhez a termékeknek használatlanul, eredeti csomagolásban és visszaküldve kell lenniük. Ha egy termék használt, akkor ebben a rendszerben nem jogosult a visszatérítésre. Hivatkozhat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciára, amely lehetővé teszi, hogy kipróbálja a terméket, és mégis visszatérítést kapjon.

Exkluzív ajánlatok a tagoknak

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és kapjon kedvezményt az első rendeléséből, valamint exkluzív ajánlatokat és híreket egyenesen az e-mail postaládájába!