Injekciók – már a múlt századé!

Nemrég kezdtem el használni a Swiss Power szérumot és biztosan állíthatom, hogy a férjem észrevette, hogy kevesebb ránc van az arcomon! - Ildikó

Maria - 39 éves
Ildikó - 65 éves
 • 94% jelezte, hogy bőrük simábbnak tűnt & textúrája javult
 • Csak pihenteti az arcizmokat, nem bénítja azokat
 • Komplex módon fiatalítja a bőr összes rétegét
Rendelj Swiss-Power Serum
- 50%Kedvezmény ha az oldalról rendel
21.890 Ft

Kedvezményes ár

10.990 Ft
Már csak: 7 db maradt!

Mi a titka a Swiss-Power Serum-nek?

 • Q10 Koenzim

  Az ebben a bőrápoló termékben használt Q10 koenzim segít megszabadulni a ráncoktól, regenerálja a bőrt és javítja a fiatalos textúra megőrzésének képességét.

 • Kollagén

  A kollagén stimulátorként működik. Serkenti a sejtek megújulását, feszes és rugalmas a bőrt. Segít megszabadulni a ráncoktól, és védőréteget hoz létre a bőrön.

 • Hialuronsav

  A hialuronsav szérum hidratálja a bőrt és volument ad neki, ami hozzájárul a gyönyörű, fiatalabb megjelenésű bőrhöz.

 • Szőlőmag olaj

  A szőlőmagolajat finoman használják a sejtek megerősítésére, a bőr regenerálására és egy láthatatlan gát létrehozására a bőre felett. Ez segít megőrizni a bőr nedvességét és megakadályozni a bőr idő előtti öregedését.

 • Elasztin

  Az elasztin struktúrát ad a bőrnek. Erős ránctalanító hatása van, ami elengedhetetlen a finom vonalak, ráncok és feszességvesztés megszüntetéséhez.

 • Méhviasz

  A Méhviasz hidratálja és megnyugtatja a bőrt. Ezenkívül felgyorsítja a bőr regenerálódását és csökkenti az öregedés jeleinek megjelenését.

Peptidek

Olyan nanorészecskék, amelyek képesek áthatolni a bőrön és képesek befolyásolni az élő sejtek létfontosságú aktivitásait. A terápiás kozmetikai anyagokat a bőr mély rétegeibe szállítják, ezáltal a sejtek fiatal állapotát "visszahívják", tehát elindítják a fiatalító folyamatokat.

- 50%Kedvezmény ha az oldalról rendel

Hogyan kell a Swiss-Power Serum-t használni?

 • A szokásos módon tisztítsa meg a bőrét
 • Vigyen fel egy kis mennyiségű Swiss-Power Serum-t az arcára
 • Dörzsölje be puha körkörös mozdulatokkal, amíg teljesen fel nem szívódik
 • Használja a Swiss-Power Serum-t reggel és este
 • Élvezze a fiatal, sugárzó bőrt ráncok nélkül!
A Swiss-Power Serum öregedésgátló alkalmazásának eredményei* *A következő ajánlások valódi felhasználóktól származnak, akik már egy ideje használják a Swiss Power Szérumot, és szívesen adtak képeket. A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk a hosszan tartó használatot, mivel minden bőr más és az eredmények változatosak lehetnek.
«A ráncok csak úgy eltűntek, mi ez, ha nem varázslat!»

Margit, Szolnok, 64 éves

Próbáltam már korábban az injekciós kezeléseket a kozmetikusom tanácsára, de sem az sem semmilyen más krém vagy maszk nem segített. Injekciót akartam, de megállított a barátom példája, akinek a kezelés után teljesen más lett az arca. Végül a Swiss-Power Serum-re esett a választásom, és vele újra élénk, fiatal a bőröm!

«Sosem szerettem az injekciókat»

Anna, Nyíregyháza, 55 éves

Miután egy hónapig használtam a Swiss Power-t, a lányomra azt hitték, hogy a testvérem. Csak úgy megjegyezném, hogy 20 év van közöttünk! A bőröm rendszeres használat mellett sokkal feszesebbnek és selymesebbnek érződik, a ráncok pedig nem láthatóak többé - az ajkaim körül és a szemeim alatt sem. Néhány évvel ezelőtt injekciós feltöltő kezelésen vettem részt, itt csak a homlokomon történt beavatkozás, de sajnos még így is észrevehető volt, hogy az arcom többé már nem természetes, az izmaim megbénultak. Ezzel a termékkel viszont 100%-ban elégedett vagyok, soha többé nem fogok injekciós kezelésre vállalkozni ennek köszönhetően!

«A bőröm újra feszes és felfrissült»

Piroska, Budapest, 41 éves

Volt néhány egyenesen elrettentő ránc az arcomon, már majdnem mindent kipróbáltam, a hagyományos módszerek nem is segítettek sajnos. Szerencsére a Swiss Power segítségével mindössze 2 hét alatt a bőröm sokkal simább mint előtte, a bőr feszesebb és frissebb érzetet ad. A használata nagyon egyszerű, kellemes anyagból van és finom az illata is. De a legfontosabb dolog, hogy csodálatos eredményt hozott!

Már csak: 7 db maradt!
Rendelj Swiss-Power Serum
- 50%Kedvezmény ha az oldalról rendel
21.890 Ft

Kedvezményes ár

10.990 Ft