Swiss Power Prémium Szépség Kollagén

A kollagén megvédi a porcszövetet a pusztulástól. Az életkor előrehaladtával csökken a kollagéntermelés – ízületeink állapota romlani kezd és az ízületi gyulladás veszélye megnövekszik. Tanulmányok szerint a kollagén-kiegészítők szedése csökkenti ennek a betegségnek a kockázatát.

  • Csökkenti az izületi fájdalmakat 
  • Csökkenti az izomfájdalmat
  • Könnyen lenyelhető kapszulák
  • C-vitaminnal a kollagén hatékonyabb beépülése érdekében
  • Bizonyított hatékonyság

28 napos pénzvisszafizetési garancia

Miért érdemes elkezdeni a kollagén tartalmú termékek fogyasztását?

Izületi fájdalmaktól való megszabadulás

Ahogy a kollagén fogy a szervezetből, úgy alakulnak ki különböző fájdalmak a test azon pontjain, ahol a kollagén fő alkotóeleme. Ilyenek az izületek és az izmok is.

Visszatérés az aktív életbe

A séta és a futás sem kell, hogy rossz érzéssel töltsön el minket ha rágondolunk. Egyszerűen el kell kezdeni pótolni a hiányzó kollagént, a fájdalomnak pedig búcsút inthet.

Erősebb Haj, Körmök és Fogak

A kollagén a haj, a körmök és a fogak megerősítésére is kiválóan alkalmas.

A kollagén fogyasztásának előnyei:

Megszünteti az ízületi gyulladást

Kutatások azt mutatják, hogy a kollagén pozitív hatással lehet az ízületi gyulladás különböző típusaira. Egy 2016-os tanulmány a kollagén-kiegészítők hatásait vizsgálta az osteoarthritisben szenvedő egyénekre; Az eredmények azt mutatták, hogy a kollagén csökkenti a fájdalmat, a merevséget és növeli a mobilitást.

Csökkenti az izomfájdalmat

Növeli az izomerőt és sokkal hatékonyabb lehet a kollagén fogyasztása miatt fizikailag.

Aktív élet visszanyerése

A kollagén felszívódásához elengedhetetlen a C-vitamin, melyet pontosan ezért tettünk a termék összetevői közé.

Hosszan tartó eredmények

Az eredmények magukért beszélnek, hiszen a táplálás belültől történik! 

Bizonyított hatékonyság

Rengeteg klinikai teszt bizonyította már a hatékonyságát.

Aktív összetevők a hatékonyság növeléséért

Kollagén

A kollagén előnyei közé tartozik az ízületi fájfalmak tompítása és megszüntetése, valamint a csontok és az izmok erősítése. A bőr kollagénje elsősorban I és III típusú kollagénből áll, ami azt jelenti, hogy a szarvasmarha kollagén különösen hasznos a ráncok csökkentésében, rugalmasságának növelésében és a bőr nedvességtartalmának növelésében. Arcvonalak és ráncok csökkentése.

 

C-vitamin

A C-vitamin elősegíti a kollagén termelést, és megvastagítja a dermiszt, csökkenti a finom vonalakat, és elengedhetetlen a feszes, fiatalos bőrhöz.
Segít a kollagén beépülésében.

 

Hialuronsav

A Prémium Szépség kollagénben található hialuronsav mélyen hidratálja a bőrt és térfogatot kölcsönöz, ami hozzájárul a fiatalabb és feszesebb bőrhöz.

Fekete bors kivonat

Kutatások kimutatták, hogy a fekete bors drámai módon képes növelni a különböző mikronutriensek, vitamin és ásványi anyagok felszívódását. Például bizonyított, hogy javítja a C-vitamin felszívódását.

Biotin

A biotin nagyban hozzájárul a bőr, a haj és a körmök egészségéhez. Védi a hajat a korai őszüléstől. A bőr számára jól ismert az ekcéma elleni védelme. 
Ragyogóvá teszi a bőrt belülről kifelé.

1.5%

KEVESEBB KOLLAGÉN

kerül előállításra a 20-as éveink után

25%

KEVESEBB KOLLAGÉN

kerül előállításra a 40-es éveink után

50%

KEVESEBB KOLLAGÉN

kerül előállításra a 60-as éveink után

Vélemények vásárlóinktól

Norbert - 45 éves

A feleségem unszolására kezdtem el táplálék kiegészítőket szedni, amit igazából ma már köszönök neki. Sokat segített az izületi fájdalmaimon, a futásról sem kellett így lemondanom.

Kristóf - 60 éves

Már nagyjából 35 éves korom után kezdtem észrevenni, hogy a gugolás nem megy úgy mint régen. Már a cipő felvétele is komoly fájdalmakkal járt. Nekem nagyon bevált a Swiss Power kollagénje.

Ilona - 55 éves

Ez a komplex 40 év után mindenki számára nélkülözhetetlen dolog. Visszaadja az energiámat és már nem érzem a ropogást az ízületeimben.

Éva - 45 éves

Édesapámnak vettem ezt a komplexet, akit állandó ízületi fájdalmak gyötörtek. Szkeptikus volt ebben először a kollagénről szól, de amikor megkönnyebbülést érzett, most örömmel veszi ezeket a kapszulákat.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan kell fogyasztani a Swiss Power Kollagénjét?

Mindössze napi 2 kapszula tetszés szerint fogyasztva egy nagy pohár vízzel a napi adagja a termékje. 

Mekkorák a tabletták? Van valamilyen ízük?

A kapszulák szabványos méretűek, egyenként 25 mm hosszú és 8 mm átlójú, nagyon könnyen lenyelhető, és nincs utóíze

Mi az a kollagén?

A kollagén a legelterjedtebb fehérje a szervezetben, és minden kötőszövet kulcsfontosságú alkotóeleme. A kollagén testünk létfontosságú építőköve, beleértve a bőrt, a hajat, a körmöket, a csontokat és az ízületeket. Szervezetünk önmagában nem képes elegendő mennyiségű kollagént szintetizálni, és a mai étrendünk minimális kollagént tartalmaz. A kollagén termelésünk évente 1,5%-kal csökken 25 éves korunk betöltése után, de szükségletünk csak nő az idő múlásával.

Lehetek túl fiatal a kollagén termékek fogyasztásának elkezdéséhez?

Húszas éveinkben a kollagéntermelés minden évben 1,5%-kal csökken, és 60 éves korunkra 50%-ra gyorsul. Tehát a korai kezdés kulcsfontosságú annak megelőzésében, hogy bőrünkön megjelenjenek az öregedés jelei, és bőrünk fiatalnak tűnjön, fényes és hosszabb ideig ránctalan! Ennek ellenére nincs túl öreg kor ahhoz, hogy elkezdje védeni a bőr kollagénjét és támogatja a folyamatos termelést. Csak azért, mert nem 20 évesen kezdené, még nem jelenti azt, hogy most ne kezdhetné el!

Hol kell tárolni?

Javasoljuk, hogy hűvös, sötét helyen tárolja, óvja a nedvességtől.

Milyen gyors a kiszállítás?

A szállítmányozótól függ, de általában néhány napot vesz igénybe.

Csatlakozzon az idén több mint 3500 elégedett vásárlóhoz 

28 napos pénzvisszafizetési garancia

Copyright © 2021 Swiss Power Kft. Magyarország, Alsónémedi.