Swiss Power Prémium Szépség Kollagén

A családról való gondoskodás sok erőt és energiát igényel. Ahhoz, hogy mindig jó formában legyen, fogyasszon Swiss Power komplexet és ragyogjon belülről.

  • Megszünteti a stressz, jó közérzetet biztosít
  • C-vitaminnal a kollagén hatékonyabb beépülése érdekében
  • Növeli az energiaszintet
  • Bizonyított hatékonyság
  • Javítja a megjelenést

28 napos pénzvisszafizetési garancia

Miért érdemes elkezdeni a kollagén tartalmú termékek fogyasztását?

Ha boldog és egészséges szeretne lenni

Mindennek a kulcsa az egészség! Kezdjen el tenni érte még ma a Swiss Power Kollagén Komplex segítségével és élvezze az előnyeit!

Fontos Önnek a megjelenés

Bár a prioritások már megváltoztak, de még mindig fontos Önnek a megjelenése. Ez temészetes és rendkívül fontos is! A család mellett is kivitelezhető, napi pár másodperc elfogyasztani egy pohár víz segítségével.

Otthoni egyensúly megtartása

A rohanó mindennapok mellett fontos a jó kedv  és a családi egyensúly megtartása. Mindennek az alapja az energetikus és boldog feleség. 

A kollagén fogyasztásának előnyei:

Megszünteti a stressz, jó közérzetet biztosít

A rohanó hétköznapok és a teendők tömkelege idézi elő a stresszt. Kezelje ezeket egyszerűen és tegyen a jó közérzet megteremtéséért a Kollagén Komplex segítségével.

Növeli az energiaszintet

Egy háztartás fenntartásához és egy család mellett elengedhetetlen a megfelelő energiaszint megléte. 

Javítja a megjelenést

Bár a prioritások már megváltoztak, de még mindig fontos Önnek a megjelenése. Ez temészetes és rendkívül fontos is! A család mellett is kivitelezhető, napi pár másodperc elfogyasztani egy pohár víz segítségével.

Az egész család fogyaszthatja

A gyerekek kivételével, hiszen nekik a kollagéntermelés támogatására nincsen szükség. A kollagénszint 25 éves kor után indul romlásnak.

Bizonyított hatékonyság

Rengeteg klinikai teszt bizonyította már a hatékonyságát.

Aktív összetevők a hatékonyság növeléséért

Kollagén

A bőr kollagénje elsősorban I és III típusú kollagénből áll, ami azt jelenti, hogy a szarvasmarha kollagén különösen hasznos a ráncok csökkentésében, rugalmasságának növelésében és a bőr nedvességtartalmának növelésében. Arcvonalak és ráncok csökkentése.

C-vitamin

Segíti a kollagén felszívódását. A C-vitamin továbbá elősegíti a kollagén termelést, és megvastagítja a dermiszt, csökkenti a finom vonalakat, és elengedhetetlen a feszes, fiatalos bőrhöz.

 

Hialuronsav

A Prémium Szépség kollagénben található hialuronsav mélyen hidratálja a bőrt és térfogatot kölcsönöz, ami hozzájárul a gyönyörű, fiatalabb és feszesebb bőrhöz.

Fekete bors kivonat

Kutatások kimutatták, hogy a fekete bors drámai módon képes növelni a különböző mikronutriensek, vitamin és ásványi anyagok felszívódását. Például bizonyított, hogy javítja a C-vitamin felszívódását.

Biotin

A biotin nagyban hozzájárul a bőr, a haj és a körmök egészségéhez. Védi a hajat a korai őszüléstől. A bőr számára jól ismert az ekcéma elleni védelme. 
Ragyogóvá teszi a bőrt belülről kifelé.

Miért változik meg a bőrünk a kor előrehaladtával?

A kérdés megválaszolásához be kell mennünk a felszín alá, az epidermisz (a bőr külső rétege) alá a dermaba – amit a bőrgyógyászok „extracelluláris mátrixnak” neveznek. Itt történik az igazi akció.

A ráncok a bőr alatt kezdődnek

1.5%

KEVESEBB KOLLAGÉN

kerül előállításra a 20-as éveink után

25%

KEVESEBB KOLLAGÉN

kerül előállításra a 40-es éveink után

50%

KEVESEBB KOLLAGÉN

kerül előállításra a 60-as éveink után

Vélemények vásárlóinktól

Inci - 37 éves

Két gyerkőccel és egy folyton dolgozó férjjel segítség nélkül nagyon fontos, hogy mindig legyen elegendő energiám, hogy mindenki boldog lehessen itthon :) Mióta a Swiss Power Kollagénjét fogyasztom semmi okom a panaszra, nem érzem fáradtnak magam még a nap végén sem.

Karola - 55 éves

Olyan vitamint kerestem amit a férjem és én is tudunk fogyasztani, és nekünk ez a termék teljesen bevált! Neki eléggé fájósak az izületei, de mióta szedi állítása szerint sokkal jobb lett neki! Igaz még csak pár hete fogyasztjuk, kiváncsian várjuk a hosszabbtávú eredményeit is!

Petra - 47 éves

Alapavetően az én energiaszintemmel sosem volt probléma, pörgök mint egy búgóscsiga :D viszont a bőröm állapota egyre inkább kezdett aggasztani. Kerestem a megfelelő kollagént, amiben van C-vitamin is mert máshol is olvastam már, hogy sokat segít a beépülésben.

Klaudia - 35 éves

A rohanó kétköznapokon nincstúl sok időm magammal foglalkozni, de 1 perc alatt el tudom fogyasztani a napi 2 kapszulát a pohár vízzel. Ennyi idő mindenkinek jár :)

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan kell fogyasztani a Swiss Power Kollagénjét?

Mindössze napi 2 kapszula tetszés szerint fogyasztva egy nagy pohár vízzel a napi adagja a termékje. 

Mekkorák a tabletták? Van valamilyen ízük?

A kapszulák szabványos méretűek, egyenként 25 mm hosszú és 8 mm átlójú, nagyon könnyen lenyelhető, és nincs utóíze

Mi az a kollagén?

A kollagén a legelterjedtebb fehérje a szervezetben, és minden kötőszövet kulcsfontosságú alkotóeleme. A kollagén testünk létfontosságú építőköve, beleértve a bőrt, a hajat, a körmöket, a csontokat és az ízületeket. Szervezetünk önmagában nem képes elegendő mennyiségű kollagént szintetizálni, és a mai étrendünk minimális kollagént tartalmaz. A kollagén termelésünk évente 1,5%-kal csökken 25 éves korunk betöltése után, de szükségletünk csak nő az idő múlásával.

Lehetek túl fiatal a kollagén termékek fogyasztásának elkezdéséhez?

Húszas éveinkben a kollagéntermelés minden évben 1,5%-kal csökken, és 60 éves korunkra 50%-ra gyorsul. Tehát a korai kezdés kulcsfontosságú annak megelőzésében, hogy bőrünkön megjelenjenek az öregedés jelei, és bőrünk fiatalnak tűnjön, fényes és hosszabb ideig ránctalan! Ennek ellenére nincs túl öreg kor ahhoz, hogy elkezdje védeni a bőr kollagénjét és támogatja a folyamatos termelést. Csak azért, mert nem 20 évesen kezdené, még nem jelenti azt, hogy most ne kezdhetné el!

Hol kell tárolni?

Javasoljuk, hogy hűvös, sötét helyen tárolja, óvja a nedvességtől.

Milyen gyors a kiszállítás?

A szállítmányozótól függ, de általában néhány napot vesz igénybe.

Csatlakozzon az idén több mint 3500 elégedett vásárlóhoz 

28 napos pénzvisszafizetési garancia

Copyright © 2021 Swiss Power Kft. Magyarország, Alsónémedi.