A fájdalommentes alternatíva a tűre

Tiszta Hialuronsav komplex hozzáadásával™

28 napos pénzvisszafizetési garancia

96.2%
elégedett vásárló *


Ügyfél értékelés
4.6 az 5 csillagból

28 napos
pénzvisszafizetési garancia

96.2%
elégedett vásárló *


Ügyfél értékelés
4.6 az 5 csillagból

28 napos
pénzvisszafizetési garancia

Swiss Power Ránctalanító Krém

A Swiss Power Wrinkles krém három fő összetevőt használ az öregedés jeleinek ellensúlyozására. Hialuronsav, avokádóolaj és Aloe Vera. Kombinálva szó szerint több évtizedes bőrkárosodást hámoz le az arcáról.

✓ Természetes és Hatékony összetevők

✓ Parfümmentes

✓ Alkoholmentes

A ráncok fő okai

A ráncok csupán 30 százaléka genetikai. A ráncok kialakulásának 70 százaléka olyan külső hatásoknak köszönhető, mint a napsugárzás, a légszennyezés, a smink és a helytelen ápolás. Annak érdekében, hogy megvédjük a bőrt a ráncoktól, megfelelő termékekkel kell ápolnunk és kerülnünk kell a rossz szokásokat.

A titkunk a természetes összetevők kombinációjában rejlik

Tiszta Hialuronsav

Egy 2016-os tanulmány és tesztek kimutatták, hogy a hialuronsav minden korcsoportban akár 20%-kal csökkentette a ráncok mélységét, és jelentősen, akár 30%-kal is növelte a bőr feszességét.

Avokádóolaj

Az avokádóolaj a rendszeres használat néhány hete alatt jelentősen csökkentette a nasolabialis redőket és a bőr rugalmasságát növelte – állítja egy 2020 tanulmány.

A hialuronsavval kombinálva szó szerint kitörli egy évtizedes kopást az arcáról, és mindössze hetek alatt fiatalodhat meg.

Aloe vera

A 2009-es és 2017-es tanulmányok kimutatták, hogy az avokádóolaj jelentősen javította az arc rugalmasságát és növeli a kollagénszintet degradáció képpen.

UVB-pajzsként működik, és megakadályozza a bőrszárazságot, a bőr elvékonyodását és a ráncképződést.

Próbálja ki kockázatmentesen 28 napig

Ha nem elégedett a Swiss Power krémmel, indoklás nélkül visszakapja a teljes vételárat! Az ajánlat csak itt, az online boltban érvényes.

Többrétegű bőrregeneráció és védelem

1. A meglévő ráncok ellen működik

A Swiss Power krém hatóanyagai bizonyítottan hatékonyak az öregedő és sérült bőrrel szemben. Bőre rugalmasabbnak érzi magát, a ráncoknak kisebb mélységűeknek és feszesebbnek érződik majd.

2. Óvja a jövőbeni károsodástól

A Swiss Power krém SPF 24 UV védőszűrővel rendelkezik, amely megvédi bőrét a napfénytől, amely a ráncos bőr első számú oka, és segít növelni a természetes kollagéntermelést, valamint megállítja annak lebomlását, amely normális folyamat az öregedés során.

Vásárlói vélemények

NAGYON JÓ!
„Szerintem a Swiss Power Ránctalanító krém nagyon jó. A bőröm egyenletesebbnek tűnik. Nagyon jó érzés 3 hét után!”

Vidács G.

Abszolút ajánlom!
„A bőröm sokkal feszesebb mióta elkezdtem használni a Swiss Power ránctalanító krémet és a bőröm szinte megújult teljesen!”

Krisztina

Egy igazi belsős trükk
„Minden este közvetlenül alvás előtt alkalmazom a Swiss Power ránctalanító krémet. Az alkalmazás után a bőr sokkal ápoltabbnak tűnik, és a ráncok jelentősen csökkennek 2 hét után!”

Zsófia

Rendelje meg a Swiss Power krémet

✓ 96,2% jelezte, hogy javult a bőre
✓ Komplex módon fiatalítja a bőr minden rétegét
✓ Természetes, hatékony és biztonságos összetevők

28 napos pénzvisszafizetési garancia