Injekciók - a múlt századból!

Nemrég kezdtem el használni a Swiss Power Szérumot, és biztosan állíthatom, hogy férjem észrevette, hogy kevesebb ránc van az arcomon! - Ildikó

94% azt jelezte, hogy a bőrük simábbnak tűnik, és annak textúrája javult
Csak ellazítja az arc izmait, nem bénítja meg őket
Komplex módon fiatalítja a bőr minden rétegét

28 napos pénzvisszafizetési garancia

94%
elégedett ügyfél*


Ügyfél értékelés
4.7 az 5 csillagból

28 napos
pénzvisszafizetési garancia

96.2%
elégedett ügyfél*


Ügyfél értékelés
4.6 az 5 csillagból

28 napos
pénzvisszafizetési garancia

Swiss Power Ránctalanító Szérum

A Swiss Power Ránctalanító Szérum három fő összetevőt használ az öregedés jeleinek ellensúlyozására. Hialuronsav, Kollagén és Q10 Koenzim. Kombinálva a szó szoros értelmében évtizedek alatt képződött bőrkárosodást hámoz le az arcáról.

94% jelezte, hogy a bőrük simábbnak tűnik, és állaga javult
Csak ellazítja az arc izmait, nem bénítja meg őket
Komplex módon fiatalítja a bőr minden rétegét

A ráncok fő okai

A ráncok csupán 30 százaléka genetikai. A ráncok kialakulásának 70 százaléka olyan külső hatásoknak köszönhető, mint a napsugárzás, a levegőszennyezés, a smink és a helytelen ápolás. Annak érdekében, hogy megvédjük a bőrt a ráncoktól, megfelelő termékekkel kell ápolnunk és kerülnünk kell a rossz szokásokat.

Mi a Swiss-Power Szérum titka?

Tiszta Hialuronsav

2016-os tanulmány és tesztek kimutatták, hogy a hialuronsav minden korcsoportban akár 20%-kal csökkentette a ráncok mélységét, és jelentősen, akár 30%-kal is növelte a bőr feszességét.

Kollagén

A kollagén stimulánsként működik. Serkenti a sejtek megújulását, feszes és rugalmas bőrt. Segít megszabadulni a ráncoktól, és védőréteget hoz létre a bőrön.

A legújabb kutatások bebizonyították, hogy a kollagén peptidek öregedésgátló hatást fejtenek ki, védve a sejtek antioxidáns védekező rendszerét és a sejtekben fellépő gyulladásos reakciókat, így a bőr fiatal és védett marad az öregedés jeleitől.

Q10 Koenzim

A Kollagén stimulánsként működik. Serkenti a sejtek megújulását, feszes és rugalmas bőrt hagyva maga után. Segít megszabadulni a ráncoktól, és védőréteget hoz létre a bőrön. Széles körben van jelen a húsételekben, és öregedésgátló funkcióját kutatások bizonyították.

Az instabilitás és a rossz vízoldékonyság miatt azonban a Q10-et párosítottuk a Kollagénnel, hogy fokozzuk annak öregedésgátló hatását.

Próbálja ki 28 napig kockázatmentesen

Amennyiben nem elégedett a Swiss Power Szérummal, akkor a vásárlásának teljes értékét visszakaphatja anélkül, hogy bármit kérdeznénk Öntől! Ez az ajánlat csak itt, az online áruházban érvényes.

Az első eredmények 28 nap alatt*

A bőrciklus az a folyamat, amelynek során a bőrsejtek regenerálódnak és a felszínen helyettesítik az öreg bőrt, amely aztán lehámlik.

A bőrciklusok egyénenként változnak, de számos tényező befolyásolhatja őket, például az életkor, a hormonok, a bőr egészsége és a stressz. A bőrciklus átlagos hossza egy felnőttnél 4 hét, és ez a hossz növekszik, ahogy öregszünk.

A bőrciklus hossza

10-es években: 1-2 hét
20-as és 30-as években: 4 hét
40-es években: 5-7 hét
50-es és 70-es években: 8-12 hét

Ez a segít megérti, hogy mikor várhatók az első eredmények a Swiss Power Szérum használatával. A bőr megújítása bonyolult és hosszadalmas folyamat, de kitartással és a termék rendszeres használatával az eredmények nem maradnak el!

Ügyfelek értékelései*

* Az alábbi ajánlások olyan valódi felhasználóktól származnak, akik már egy ideje használják a Swiss Power Szérumot, és szívesen adtak képeket. A legjobb eredmény elérése érdekében hosszú távú használatot javasolunk, mivel minden bőr más és az eredmények változhatnak.

Az árán felbuzdulva rendeltem meg ezt a terméket, és azt kell hogy mondjam teljesen megéri.Hidratál és sokkal frissebb tőle a szemkörnyékem,kezdetleges ápolásnak tökéletes.

Vidács G.

2 hete használom a krémet, a szemem környékén a bőr észrevehetően puhább és hidratáltabb. Nagyon kis mennyiség elég a 2 szemkörnyékre egyszerre belőle. Irritaciót, viszketést, pirosságot egyáltalán nem okozott, pedig a szemem nagyon igénybe van véve és érzékeny. Mindenkinek ajánlani tudom.

Krisztina

Hamar beszívódik. Kicsit zsíros állagú. Feltölti a ráncokat, kevés kell belőle. Többször rendeltem.

Zsófia

Rendelje meg a Swiss Power Szérumot

94% azt jelezte, hogy a bőrük simábbnak tűnik, és annak textúrája javult
Csak ellazítja az arc izmait, nem bénítja meg őket
Komplex módon fiatalítja a bőr minden rétegét

28 napos pénzvisszafizetési garancia