Ügyfélszolgálat

Gyakran Ismételt Kérdések

Hol van a rendelésem?

Általában a szállítás 3-5 munkanapot vesz igénybe.

A GLS szállítás nyomon követését a szállítási visszaigazolásban találja meg, kérjük, ellenőrizze a spam mappát is. Ha csomagja elakad a GLS-nél, kérjük, először lépjen kapcsolatba a GLS-sel. Tel .: +36 20 890 0660 és válassza ki a Panasz lehetőséget.

Gyakran adják át a csomagot egy szomszédnak, és a csomagkézbesítő elfelejti bedobni Önnek a cetlit. Kérjük, kérdezze meg szomszédait is, hogy megérkezett-e esetleg oda a csomag. Ha 5 munkanapon belül nem kapta meg megrendelését, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba e-mailben az [email protected] címen.

Mi történik, ha nem tudom átvenni a csomagot?

Ha nem tudta/tudja átvenni a csomagot, és azt visszaküldik nekünk, a vásárlási összeget automatikusan visszatérítjük Önnek, és új rendelést kell leadnia az áru ismételt szállítása érdekében.

Pénz visszafizetési garancia: Hogyan működik és hova kell küldenem a csomagot ??

We have a 30-day return policy, which means you have 30 days after receiving your item to request a return.

To be eligible for a return, your item must be in the same condition that you received it, unworn or unused, with tags, and in its original packaging. You’ll also need the receipt or proof of purchase.

To start a return, you can contact us at https://swisspower.hu/contact/. If your return is accepted, we’ll send you a return shipping label, as well as for instructions on how and where to send your package. Items sent back to us without first requesting a return will not be accepted.

You can always contact us for any return question at https://swisspower.hu/contact/

Damages and issues
Please inspect your order upon reception and contact us immediately if the item is defective, damaged or if you receive the wrong item so that we can evaluate the issue and make it right.

Exceptions / non-returnable items
Certain types of items cannot be returned, like perishable goods (such as food, flowers, or plants), custom products (such as special orders or personalized items), and personal care goods (such as beauty products). We also do not accept returns for hazardous materials, flammable liquids, or gases. Please get in touch if you have questions or concerns about your specific item.

Unfortunately, we cannot accept returns on sale items or gift cards.

Cserék
A leggyorsabb módja annak biztosítása, hogy megkapja, amit szeretne, ha visszaküldi a rendelkezésére álló tételt, és miután a visszaküldést jóváhagytuk, külön adjon le rendelést az új termékről.

Visszatérítések
Értesíteni fogjuk, ha megkaptuk és megvizsgáltuk a visszaküldést, és értesítjük, hogy a visszatérítést jóváhagyták-e vagy sem. Jóváhagyás esetén automatikusan visszatérítjük az eredeti fizetési móddal az összeget. Ne feledje, eltarthat egy ideig, mire a bankja vagy hitelkártya-társasága feldolgozza és elküldi a visszatérítést is.

Van lehetőség telefonon keresztül rendelni?

A telefonos megrendelés jelenleg nem lehetséges. Örömmel fogadjuk rendelését e-mailben vagy online áruházunkban.

További kérdések

Ha további kérdése van, kérjük, küldjön egy e-mailt az [email protected] címre. Ezután az Ön e-mailje néhány perc/óra alatt feldolgozásra kerül a munkaidő alatt.