Segítse a ráncok megjelenésének csökkenését, valamint a ragyogást és a textúra növelését

Válassza ki a megfelelő kollagén-kiegészítőt a bőröregedés három okának kezelésére:
  • TÁPLÁL: Válassza ki a megfelelő kollagénforrást a bőr egészségének támogatása érdekében*
  • ÉPÍT: Csökkentse a ráncokat a növényi kivonatokkal, amelyek támogatják a kollagén termelést*
  • VÉD: Támogassa bőrének természetes akadályait, hogy megakadályozza az étrendi és környezeti károkat*

Az Alapok: Kollagén, Elasztin és Hialuronsav

A normál, egészséges bőr sima felületű, feszes és hidratált, egyenletes színű és tónusú.

Akkor miért változik meg a bőrünk, amikor öregszünk?

A kérdés megválaszolásához be kell mennünk a felszín alá, az epidermisz (a bőr külső rétege) alá a dermaba – amit a bőrgyógyászok „extracelluláris mátrixnak” neveznek. Itt történik az igazi akció.

A ráncok a bőr alatt kezdődnek

Az egészséges bőrnek három fő összetevője van. Fiatal korunkban ez a három összetevő bőségesen jelen van. Ezek alkotják az extracelluláris mátrixot, hogy megalapozzák a sima és élénk bőrt:

Az egészséges bőrnek három fő összetevője van. Fiatal korunkban ez a három összetevő bőségesen jelen van. Ezek alkotják az extracelluláris mátrixot, hogy megalapozzák a sima és élénk bőrt:

KOLLAGÉN

struktúrát biztosít a feszes, sima bőr számára (bőrének 70%-a kollagén)

ELASZTIN

amely biztosítja a bőr rugalmasságát

HIALURONSAV

amely hidratálja és táplálja a bőrt (a szervezet HA koncentrációjának 50%-a a bőrben van)

A szervezet termelésének csökkenése ebből a háromból az öregedéskor száraz, fakó, ráncos és megereszkedett bőrhöz vezet.

Amit azonban tudnia kell, hogy mind a belső, mind a külső tényezők károsíthatják a bőr kollagén, elasztin és hialuronsav raktárát, felgyorsítva a bőr öregedését és az öregedő bőr jeleinek megjelenését, beleértve:

* A bőr vékony és finoman ráncos, mint a krepppapír. Ez a bőr vékony és törékeny, megereszkedik és laza. Gyakori a szem alatt, a nyakon és a felsõ karon.

Miért ráncosodik a bőr a korral?

A belső öregedés az a természetes öregedési folyamat, amely az évek során zajlik, külső hatásoktól függetlenül. Dr. Nancy Lin, Ph.D. szerint 20 éves kor körül kezdve évente átlagosan 1-1,5%-kal kevesebb kollagént termelünk, és a veszteség onnantól csak felgyorsul. Ennek eredményeként bőrünk vékonyabb és törékenyebb lesz. Hasonló csökkenés tapasztalható az elasztin és a hialuronsav termelésében is.

Kiegészítés nélkül 40 éves korunkra átlagosan 25%-kal kevesebb kollagént termelünk, mint fiatalkorunkban, és 60 éves korunkban a szervezetünk megdöbbentő 50%-kal kevesebb kollagént termel.

Bizonyos ráncok kialakulása elkerülhetetlen a belső öregedés következtében, de bizonyos külső tényezők felgyorsult öregedési hatásaihoz képest csekély.

1.5%

KEVESEBB KOLLAGÉN

kerül előállításra a 20-as éveink után

25%

KEVESEBB KOLLAGÉN

kerül előállításra a 40-es éveink után

50%

KEVESEBB KOLLAGÉN

kerül előállításra a 60-as éveink után

Valójában ez áll a gyorsított bőröregedés mögött:

UV (ULTRAIBOLYA SUGÁRZÁS)

A nap ultraibolya sugárzása gyulladást és a bőr károsodását okozza, amelyet „fényöregedésnek” neveznek.

LÉGSZENNYEZŐDÉS

A szennyeződés nagyon finom, mikroszkopikus részecskék, amelyek behatolnak a bőrbe, gyulladást és szabad gyökök károsodását eredményezve. Idővel hatásai általában száraz, merev és ráncos bőrként válnak láthatóvá.

DOHÁNYZÁS

A dohányzás károsítja a bőrt belülről és kívülről is egyaránt. A füst, beleértve a másodlagos dohányzást is, mérgező részecskéket tartalmaz, amelyek irritálják és begyullasztják a bőrt, ami súlyosan ronthatja a bőr kollagénjét.

STRESSZ ÉS ROSSZ ALVÁS

Mindkettő kiváltja a cosrtisol nevű hormon felszabadulását, ami felgyorsíthatja a kollagén csökkenését.

HELYTELEN TÁPLÁLKOZÁS

A magas cukortartalmú és szénhidráttartalmú étrend hozzájárul a magas cukorszinthez a vérben, ami folyamatos ree -gyökök és más toxinok áramlását eredményezi. Ezek viszont glikációs termékeket hoznak létre, amelyek megtámadják és gyorsan lebontják a bőr kollagénjét.

ALKOHOL

Az egyik legrosszabb méreg a bőre számára, az alkohol nemcsak kiszáradást okoz, hanem a sminkeléshez hasonlóan összehúzhatja az apró kapilláris kalapot is, amely eljuttatja az egészséges kollagén elősegítéséhez szükséges tápanyagokat.

A belső öregedés és a külső tényezők kombinációja okozhatja a kollagén, elasztin és hialuronsav gyorsabb elvesztését.

Az idő visszafordítása

A legjobb módja – valójában az egyetlen módja -, hogy megfelelően töltse vissza az elveszett kollagén, elasztin és hialuronsav pótlását belülről kifelé.

Ez egy egyszerű háromlépcsős kiegészítő folyamat, amely mind az új kollagén előállítására, mind a szervezet jelenlegi kollagénraktárainak megőrzésére és védelmére vonatkozik.

3 LÉPÉS, HOGY SEGÍTSEN A FITORSÁGOS BŐR HELYREÁLLÍTÁSÁBAN!

1. Lépés

Tegyen szert a megfelelő kollagénre

Legalább 16 különböző típusú kollagén létezik, de a legtöbb kollagén I., II. vagy III., V. és X. típusú. A legfontosabb, amit fontos tudni, hogy a bőrében lévő kollagén 80%-a – kollagén, amely segít csökkenteni a finom vonalakat és ráncokat – az I-es típusú.

2. Lépés

Használja a kollagént egy másik
erős összetevővel együtt a
nagyobb hatás érdekében

A kollagén és a hialuronsav, a C -vitamin és a biotin kombinációja javítja az eredményeket

3. Lépés

Győződjön meg róla, hogy
több típussal rendelkezik a termék

Ügyeljen arra, hogy mindig olyan terméket válasszon, amely nem kizárólag egyetlen forrásból származó kollagént tartalmaz, mert ez azt jelenti, hogy nem tudja kielégíteni a szervezet minden igényét. Egyetlen forrás nem lehet fedezi mind az 5 típusú kollagént.

Csak a Swiss Power Prémium Szépség Kollagén Komplex kínálja mind a 3 lépést ...

… hogy ösztönözze az extracelluláris mátrixban az elveszett kollagén, elasztin és hidratáló hialuronsav pótlását, és fordítsa vissza az órát a fiatalosabb, ragyogóbb bőrért!*

1. Lépés: A megfelelő kollagén kiválasztása

A kollagén vásárlása összezavaró lehet. Annyi különböző lehetőség van, és a kollagén marketingszakemberek nem könnyítik meg. Ez azonban nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik, ha csak a kívánt előnyöket szem előtt tartva vásárol.

Íme az előnyök szerinti bontás, amit tudnia kell, ha kollagén-kiegészítőt választ. Valójában legalább 16 különböző típusú kollagén létezik, de a legtöbb kollagén 1, 2 vagy 3 típusú található.

A legfontosabb, amit tudnia kell, hogy a bőre kollagénjének 80%-a – a kollagén, amely segít csökkenteni a finom vonalakat és ráncokat – 1. típusú. És messze az 1-es típusú kollagén leggyakoribb forrása a hal.

Hidrolizált kollagén peptidek

Ahogyan Dr. Lin kifejtette, a kollagénporokban rejlő dolgokat „kollagén peptideknek” nevezik. Ahhoz, hogy a kollagén a legjobban felszívódjon a szervezetbe, először kisebb fehérjeegységekre, peptidekre kell bontani, amelyek két vagy több láncban összekapcsolt aminosav. Ezek az apró peptidek könnyebben emészthetők és felszívódnak, és pontosan mire van szüksége a szervezetnek az új kollagén hatékony előállításához.

Ezért olyan népszerűek ma a kollagén peptidporok, mint a csontleves vagy más kollagénforrások. A kollagén peptidek a legjobb kollagénforrás, mert teljesen hidrolizáltak – ezekre a peptidekre bontva a jobb felszívódás érdekében. A csontleves és a kollagén egyéb zselatin formái csak részben hidrolizálódnak, ezért ezeket tovább kell bontani a szervezetben, hogy felszívódjanak.

A legjobb kollagén az ízületek egészségére

A 2-es típusú kollagén adja az ízületi porcok kollagénjének nagy részét, beleértve a kötőszövetet is, amely megvédi az ízületek csontjait. A gerinclemezekben is benne van. Alapvetően a 2-es típus nagyszerű kollagén az ízületek számára. Ha javítani kívánja az ízületek egészségét, akkor a legjobb megoldás az, ha olyan kiegészítőt talál, amely csirkeporcból származó 2-es típusú kollagént tartalmaz.

A legjobb kollagén a bél egészségére

A 3-as típusú kollagén természetesen nagy mennyiségben megtalálható a belekben, az izmokban és az erekben. Sokan az izomépítés vagy a bél egészségének és javításának kiegészítéseként veszik. A legtöbb 3-as típusú kollagén a kiegészítőkben szarvasmarha kollagén.

A legjobb kollagén a bőr számára

A tengeri (hal) kollagén többnyire 1. típusú, amely ugyanaz a típus, amely a bőr kollagénjének nagy részét teszi ki. Dr. Lin szerint a hal kollagén aminosavprofilja sokkal jobban illeszkedik az emberi bőr kollagén -termelési követelményeihez, mint más kollagénforrások.

A kollagén több mint 50%-a három aminosavból áll: glicin, prolin és hidroxiprolin. Ez a három aminosav a legfontosabb, amikor a bőr kollagén szintéziséről van szó, és a tengeri kollagén peptidek mindegyikét magasabb százalékban tartalmazzák, mint bármely más kollagénforrás.

A tengeri kollagén a legkisebb részecskemérettel rendelkezik az összes kollagén között, így sokkal könnyebben szívódik fel, mint a szarvasmarha vagy sertés kollagén – sőt 1,5-szer jobb, mint a szarvasmarha!*

2. és 3. lépés: támogató összetevők

Ösztönözze a szervezet a kollagén termelésére és megtartására

C VITAMIN

A C-vitamin elősegíti a kollagén termelést, és megvastagítja a dermiszt, csökkenti a finom vonalakat, és elengedhetetlen a feszes, fiatalos bőrhöz.

BOVINE KOLLAGÉN

A bőr kollagénje elsősorban I és III típusú kollagénből áll, ami azt jelenti, hogy a szarvasmarha kollagén különösen hasznos a ráncok csökkentésében, rugalmasságának növelésében és a bőr nedvességtartalmának növelésében. Arcvonalak és ráncok csökkentése. Megakadályozza a bőr öregedését és csökkenti az UV-sugárzás és gyulladás okozta károsodásokat.

HIALURONSAV

A Prémium Szépség kollagénben található hialuronsav mélyen hidratálja a bőrt és térfogatot kölcsönöz, ami hozzájárul a gyönyörű, fiatalabb és feszesebb bőrhöz.

BIOTIN

A biotin nagyban hozzájárul a bőr, a haj és a körmök egészségéhez. Védi a hajat a korai őszüléstől. A bőr számára jól ismert az ekcéma elleni védelme. Ragyogóvá teszi a bőrt belülről kifelé.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a kollagén?

A kollagén a legelterjedtebb fehérje a szervezetben, és minden kötőszövet kulcsfontosságú alkotóeleme. A kollagén testünk létfontosságú építőköve, beleértve a bőrt, a hajat, a körmöket, a csontokat és az ízületeket. Szervezetünk önmagában nem képes elegendő mennyiségű kollagént szintetizálni, és a mai étrendünk minimális kollagént tartalmaz. A kollagén termelésünk évente 1,5%-kal csökken 25 éves korunk betöltése után, de szükségletünk csak nő az idő múlásával.

Mennyi idő után lehet látni az eredményeket?

Az általunk használt kollagénről készült tanulmány azt sugallja, hogy a bőr hidratáltságában, a kollagén töredezettségében és a glikozaminoglikán-tartalomban már nyolc hét múlva javulhat. Egy másik tanulmány szerint a ráncok megjelenése és a haj erőssége mindössze 90 nap alatt javult.

Mekkorák a tabletták, van valamilyen ízük?

A kapszulák szabványos méretűek, egyenként 25 mm hosszú és 8 mm átlójú, nagyon könnyen lenyelhető, és nincs utóíze

Hasznos a hajnak?

A haj, a bőr és a köröm MINDEN részesül a termékünkben található 5 típusú hidrolizált kollagén peptidek tápláló erejéből! Az összetevők mindegyike nagyon pozitív hatással van a hajra és a körmökre, segítve a szabad gyökök károsodásának elhárításában és a bőr természetes molekuláris gátjának előmozdításában!*

Jó az akne ellen?

Bár ez a termék nem a pattanások kezelésére szolgál, a C-vitamin jótékony táplálékot nyújt, és ösztönzi a bőrön megjelenő foltok kevésbé feltűnő megjelenését.*

Hol kell tárolni?

Javasoljuk, hogy hűvös, sötét helyen tárolja, óvja a nedvességtől.

Vannak mellékhatásai?

Nincs ismert mellékhatása. Mint minden kiegészítésnél, kérjük, olvassa el összetevőinket, és győződjön meg arról, hogy semmi sem lehet allergiás vagy érzékeny, és konzultáljon egészségügyi szolgáltatójával, ha bármilyen aggálya van, vagy bármilyen meglévő gyógyszert szed.

Túl fiatal vagy túl öreg vagyok ahhoz, hogy elkezdjem szedni a kollagént?

Húszas éveinkben a kollagéntermelés minden évben 1,5%-kal csökken, és 60 éves korunkra 50%-ra gyorsul. Tehát a korai kezdés kulcsfontosságú annak megelőzésében, hogy bőrünkön megjelenjenek az öregedés jelei, és bőrünk fiatalnak tűnjön, fényes és hosszabb ideig ránctalan! Ennek ellenére nincs túl öreg kor ahhoz, hogy elkezdje védeni a bőr kollagénjét és támogatja a folyamatos termelést. Csak azért, mert nem 20 évesen kezdené, még nem jelenti azt, hogy most ne kezdhetné el!

Terhesség vagy szoptatás alatt szedhetem?

Kérjük, konzultáljon egészségügyi szolgáltatójával, ha éppen terhes vagy szoptat.

A Mi 100%-os Rizikómentes Pénzvisszafizetési Garanciánk!

Az ügyfelek elégedettsége az első számú prioritásunk

Izgatottan várjuk, hogy kipróbálja a SWISS POWER PRÉMIUM SZÉPSÉG KOLLAGÉN KOMPLEXET. Ha a következő 28 napban a SWISS POWER nem válik be, akkor egyszerűen írjon nekünk! Boldogan visszatérítjük a vételár 100%-át. Nem teszünk fel kérdéseket.