A természet szépsége: Csipkebogyó

Rengeteg termék létezik, a gyártók szeretnek sok szükségtelen összetevőt hozzáadni a termékeikhez, hogy növeljék áraikat és árréseiket, de minden csak zavart okoz a fogyasztók között és fokozza az allergiás reakciókat, mert a több összetevő közül nagyobb valószínűséggel lesz allergiás valamire. Ami még rosszabb bőrállapothoz vezet, mint azelőtt, hogy megpróbáltuk volna ezt megjavítani.

A bőr minden nap megérzi a környezet negatív hatását, a stressz és az egyre drágább szépségszalonok látogatása legtöbbünk számára kevésbé válik be.

Nézzük meg, hogy valóban miért a csipkebogyó az, amit mindannyian kerestünk…

A csipkebogyóolaj igazi megváltás lehet a száraz, vízhiányos, valamint a kiütésektől, irritációtól szenvedő bőr számára.

A bőr számára vitaminokkal és esszenciális zsírsavakkal feltöltött tápanyagokkal képes javítani a bőr minőségét és megszabadítani a tökéletlenségektől.

Megvizsgáltuk, hogy mely bőrproblémákon segít a csipkebogyóolaj, és hogyan kell kiválasztani a megfelelőt, amely valóban hatékony (fogadjunk, hogy ezt nem tudta!)

Hidratáló: Könnyű állagának köszönhetően a csipkebogyóolaj nem vonja be zsíros filmréteggel a bőrt, mint sok természetes olaj, hanem éppen ellenkezőleg, selymessé varázsolja, és súly nélkül nyújt mélyhidratálást.

Világosít: A természetes csipkebogyó olaj nagy mennyiségű stabil A- és C-vitamint tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a sérült bőrsejtek helyreállításához. Segít gyorsan csökkenteni a bőr fakóságát, hosszú távon pedig javítja és élénkíti annak tónusát, valamint egészséges ragyogást biztosít.

Segít serkenteni a kollagén képződést: A kollagén a bőr építőanyaga, amely nagy szerepet játszik a bőr rugalmasságában és rugalmasságában. Segíti a kollagéntermelés serkentését és a bőr rugalmasságának helyreállítását (kollagénünket itt találja)

Segít csökkenteni a gyulladást és a bőrkiütéseket is: A csipkebogyó is tartalmaz a gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatásáról ismert E-vitamint. Különösen a csipkebogyóolaj segít enyhíteni az irritációkat és a bőrbetegségeket, mint például: rosacea; pikkelysömör; ekcéma; bőrgyulladás.

Csökkenti a hiperpigmentációt: A csipkebogyó olaj hosszan tartó használat mellett képes megszüntetni a pigmentfoltokat.

A családjában szenved valaki aknétól? Különösen a tinédzserek hajlamosak aknés bőrre, ezért gondoljon rájuk, ha segíthet rajtuk!

Pattanások csökkentése: A csipkebogyóolaj gyulladáscsökkentő, képes csökkenteni a duzzanatot és a folyadék felhalmozódását. Tehát amikor a bőrtüszők begyulladnak, és gennyes hólyagok és aknés elváltozások alakulnak ki, a csipkebogyóolaj megkönnyebbülést jelenthet.

Megszabadulni az aknés hegektől: Ezenkívül a csipkebogyóolaj segíthet megszabadulni a már meglévő aknés hegektől. A tesztek kimutatták, hogy a csipkebogyóolaj jó a műtét utáni hegek kezelésében. Egy vizsgálatban 160 bőrdaganat eltávolítására műtéten átesett beteget két csoportra osztottak.

Tehát melyik csipkebogyóolaj a legjobb?

Négyféle csipkebogyóolaj létezik, és nem mindegyik tiszta 100%-ban természetes és minősített bio. Ez a négy típus a következőket tartalmazza: hidegen sajtolt szerves, hitelesített, hidegen sajtolt, szerves szagtalanított és finomított.

Hogyan lehet felismerni, hogy milyen csipkebogyó olaja van?

A hidegen sajtolt csipkebogyóolaj természetesen sötét színű. Ha az olajnak nincs színe, ez általában azt jelenti, hogy vegyszerekkel vonták ki.

A csipkebogyóolajat nem átlátszó üvegekbe kell csomagolni, hogy az UV-sugarak ne lépjenek reakcióba az olajjal, ami elveszítheti létfontosságú erejét.

SWISS+POWER organikus csipkebogyó olaj

A csipkebogyó magolaj a rózsavirág csípőjéből vagy maghüvelyéből préselt olaj. Ezt a csipkebogyó magolajat bio rózsanövényekből állítják elő, amelyeket vegyi növényvédő szerek használata nélkül termesztettek.

Bio csipkebogyó olajunkat kizárólag hidegsajtolással állítjuk elő, ami megőrzi az olaj természetes állapotát.

S+P Organikus Csipkebogyó Olaj mindennapos bőrápolásra is alkalmas, különösen az öregedő, vízhiányos és érzékeny bőrre. Mivel bio, nem tartalmaz petrolkémiai anyagokat vagy tartósítószereket. Ráadásul terhesség alatt is biztonságosan használható. Kiegyenlíti a bőrtónust, miközben puhítja, világosítja és táplálja a bőrt.

A csipkebogyóolaj könnyű formulája nem tömíti el a pórusokat, és nem kelti zsíros maszk hatását az arcon, így akár naponta kétszer – reggel és este – használható. Az olajat önmagában is használhatja, vagy hozzáadhat néhány cseppet kedvenc hidratáló kréméhez. A csipkebogyó olaj nem károsítja a sminket, ellenkezőleg, jól felkészíti rá a bőrt.

Exkluzív ajánlatok a tagoknak

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és kapjon kedvezményt az első rendeléséből, valamint exkluzív ajánlatokat és híreket egyenesen az e-mail postaládájába!

Legújabb blogbejegyzések

Minden Amit Tudnia Kell a Shea Vajról

Mit kell tudni a Q10 Koenzimről?

A Szőlőolaj és Számos Rendkívüli Felhasználásának Megismerése

Méhviasz: Gyógyászati tulajdonságok és felhasználások

Van értelme kollagént szedni?

A természet szépsége: Csipkebogyó

Kell-e kollagén kiegészítőket szednie?

Búcsúzzon el a mély ráncoktól a LED fényterápiával

D3-vitamin: Az egészségügyi előnyök harmóniája

Ránctalanító szérum útmutató: Hogyan válasszuk ki a megfelelő terméket

Az igazság a mikrotűs szemtapaszokról: Tényleg működnek?

A kollagén egészségügyi előnyei

Miért tart 30 napig, amíg a bőrápolási termékek eredményt mutatnak?

Csipkebogyó olaj: A természetes gyöngyszem az egészséges bőrért

A kollagén kapszula ereje: előnyök, típusok és mítoszok leleplezése

Számoljon le a tokával: A határozott állvonal felfedésének titka!

Ránctalanság egyik napról a másikra: 10 bevált tipp a ráncok könnyed elűzéséhez

LED-fényterápia és a piros mód ereje: fiatalítsa meg bőrét és csökkentse a ráncokat

A piros LED-fényterápia előnyei: működik a ráncok és a finom vonalak ellen?

Toka elleni gyakorlatok: 10 állkapocs-leengedő mozdulat az állvonal meghatározásához

Piros LED-fényterápia: Bőrápolási rutin javítása

Mondjon búcsút a tokának a V-alakú Lifting Maszk segítségével: A teljes értékelés

10 Forradalmi öregedésgátló trükk, hogy visszafordítsa az időt

Öregedésgátló ételek: Fedezze fel a Top 5 ételt, amire szüksége van, hogy fiatalabbnak tűnjön